Hlavní obsah

Vítkovice bez dvou hříšníků, ale s Vůjtkem

OSTRAVA/ZLÍN

Potrestaní Malík s Hubáčkem chybějí hokejistům Vítkovic před dnešním třetí dílem semifinálové bitvy se Zlínem. "V play-off je třeba zachovat chladnou hlavu a oni neudrželi nervy na uzdě, byly to od nich nefér zákroky," uznává provinění obou trenér Vladimír Vůjtek starší, kterého alespoň těší, že se mu do sestavy vrací uzdravený syn.

Článek

"Na celém týmu je patrné velké odhodlání. Očekávám velice bojovné utkání a znovu to bude spíš přetlačovaná. Velkou předností Zlína jsou přesilovky, čemuž musíme předcházet tím, že už nebudeme dělat hloupé fauly a je třeba dávat i větší pozor v defenzívě, aby nám soupeř neprojížděl středem mezi našimi obránci do vyložených příležitostí," tvrdí trenér Vůjtek.

Vítkovický lodivod chce jít za úspěchem především cestou herní disciplíny. "Nesmíme už být podrážděni," říká a spoléhá na podporu vyprodané haly: "Doma jsme v play-off ještě neprohráli."

Kdo vyhraje třetí zápas semifinále?
Hlasujte v anketě na konci článku!

Zlín bude znovu lpět na výborně propracované defenzívě. "Nemáme důvod měnit herní styl. Vítkovice mají sice dost sil na důrazný, fyzický hokej a doma ještě asi přitvrdí, ale toho my se nelekneme a zastrašit se už vůbec nedáme," tvrdí trenér úřadujících mistrů Ernest Bokroš a doufá v nasazení Erata, jenž si léčí nastřelený kotník.

"Dva dny volna mu prospěly, aby se mohl vrátit do sestavy. Kdyby nebyl fit, hráli bychom zase jen se třemi útoky. Mužstvo každá hráčská ztráta ještě víc semkne a širší vítkovické kluziště určitě dokážeme ubruslit," doplňuje zlínský trenér.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články