Hlavní obsah

Zlín věří, že tentokrát se štěstí neobrátí

PRAHA

Hokejisté Zlína se budou v pátek snažit napravit zaváhání ze třetího duelu čtvrtfinále play-off extraligy, v němž na ledě Vítkovic podlehli 2:3 v prodloužení. Úřadující mistři tak prohrávají v sérii hrané na čtyři vítězná utkání 1:2. Páteční zápas začíná v Ostravě opět v 17 hodin, přímý přenos vysílá ČT2.

Článek

Zlínští ztratili zápas až v prodloužení po parádní akci Vladimíra Vůjtka. "Závěry jsou i otázkou štěstí a to se k nám obrátilo zády. Ale věřím, že to na nás nezanechá žádné stopy," doufal bezprostředně po zápase jeden z trenérů hostů Jaroslav Stuchlík.

Zlínský kouč už dopředu očekával v 'bitvě o Moravu' těžkou a vyrovnanou sérii. "Soupeř je fyzicky výborně připraven, hraje důrazně a v psychické pohodě," řekl Stuchlík s tím, že hosté chtějí odvézt z Ostravy alespoň jedno vítězství.

:. ANKETA
Kdo vyhraje čtvrté semifinálové utkání? Hlasujte v anketě na konci článku.

K tomu, aby stav série i po pátečním duelu seděl více Vítkovicím, požene domácí zřejmě opět vyprodaná ČEZ Arena. Včera podporovala vítkovické hráče více než desetitisícová návštěva a podle asistenta Miloše Holaně byli diváci šestým hráčem. "V takové atmosféře snad nešlo prohrát," chválil vítkovický asistent fanoušky.

Vyrovnanou bitvu ale tuší i v táboře domácích. "Myslím, že to zase bude boj. Buď to bude vyrovnané nebo někdo povede o jeden gól. Chceme ale vyhrát a doufám, že se nám to podaří," řekl před čtvrtým semifinálovým duelem střelec první včerejší branky Stanislav Hudec.

VÍTKOVICE - HAMÉ ZLÍN
4. zápas semifinále play-off
V trestu zůstávají Malík i Hubáček, tým spoléhá na vyprodanou halu.Vsadí na defenzivu, šrámy bolí Erata a Tesaříka, přesto mají hrát.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec