Hlavní obsah

Na hokejové finále v Pardubicích už je vyprodáno

Hokejisté Pardubic sice ještě neznají svého finálového soupeře ani datum zápasů, ale vstupenky na dva úvodní duely série o extraligový titul v Duhové Aréně jsou už vyprodané. Klub dal vstupenky do prodeje ve středu a nedočkaví fanoušci je během několika hodin skoupili.

Foto: Sport.cz

Pardubické hokejisty povzbudí ve finále vyprodaná Duhová Aréna.

Článek

"Lístky se prodávaly na první dva zápasy bez označení jména soupeře a přesného data," řekl ČTK Miroslav Novotný z marketingového oddělení pardubického klubu. Pardubice se dozvědí jméno soupeře v pátek večer po rozhodujícím sedmém semifinálovém utkání mezi Zlínem a Vítkovicemi.

Získají Pardubice letos titul?
Hlasujte v anketě na konci článku!

Pokud uspěje Zlín, budou hrát Východočeši doma třetí a čtvrté finále v sobotu 9. dubna a o den později. Jestliže postoupí Vítkovice, bude se hrát v Pardubicích již v úterý 5. dubna a ve středu 6. dubna.

Majitelé permanentek mají vstupenky rezervované do nedělního dopoledne a další fanoušci tak mají naději se do haly dostat pouze v případě, že si je někteří nevyzvednou. V klubu prý uvažují i o velkoplošné veřejné projekci, ale konkrétní plán ještě nemají. "Uvažujeme o tom, ale nic konkrétního zatím není," dodal Novotný.

Reklama

Související témata: