Hlavní obsah

Hokejový obránce Nosek se po jedenácti letech vrátil do Třince

Třinec

Hokejisty Třince posílil obránce David Nosek, který do týmu přestoupil z Komety Brno. Dvaatřicetiletý zadák ve slezském klubu podepsal víceletý kontrakt.

Foto: Petr Horník, Právo

David Nosek (vpravo) ještě v dresu Karlových Varů.

Článek

Olomoucký rodák, který v nejvyšší soutěži dosud sehrál 723 utkání, má přispět ke zpevnění zadních řad Ocelářů. "Je to jedna ze změn, které jsme v minulých dnech avizovali. Smlouva má víceletý charakter, délku tradičně nekomentujeme," řekl tiskový mluvčí klubu Tomáš Želazko. Už v minulém týdnu Třinec na měsíční zkoušku angažoval útočníka Vojtěcha Poláka.

Juniorský mistr světa z roku 2001 Nosek se do Třince vrací po jedenácti letech. V barvách Ocelářů odstartoval svoji extraligovou kariéru, v závěru sezóny 2002/2003 ho však klub pustil na hostování do Havířova a odtud po krátkém působení putoval do Zlína. Tam odehrál nepřetržitě bezmála sedm sezón a v roce 2004 s ním dosáhl i na český titul.

Poslední čtyři roky působil v Karlových Varech, krátce v ruském Nižněkamsku v KHL a tuto sezónu zahájil v Brně. Za Kometu ve 27 utkáních vstřelil dva góly a na čtyři přihrál.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice