Hlavní obsah

Vůjtek ve čtvrtek oznámí, koho bude trénovat v příští sezóně

PRAHA

Trenér Vladimír Vůjtek stále nemá jasno, který hokejový tým povede v příští sezóně. Uznávaný odborník, jemuž končí smlouva ve Vítkovicích, má na stole nabídky z českých i zahraničních klubů, ale s definitivním rozhodnutím vyčká pravděpodobně do čtvrtka.

Foto: internet

Vladimír Vůjtek

Článek

Uchazeči o Vůjtkovy služby mohou žít ještě dva dny v naději. "Nechci vůbec předjímat. Slíbil jsem, že ve čtvrtek se vyjádřím," řekl Vůjtek. Pro žádnou z nabídek se prý ještě pevně nerozhodl.

Vítkovicím, které mají na další spolupráci s klubovým patriotem eminentní zájem, dělá velkou konkurenci kapitál účastníků ruské superligy. Někdejšího kouče Jaroslavle a Kazaně lákají Magnitogorsk a Voskresensk.

"Můžu potvrdit, že zájem z těchto mužstev existuje," připustil Vůjtek. "Ale víc ze mě nedostanete. Do čtvrtka opravdu nebudu ani naznačovat," dodal.

V zákulisí se dávají největší šance Vítkovicím. Nahrává tomu tvrzení ruského listu Sport-Express, podle kterého Vůjtek nabídku Voskresensku odmítl s tím, že z rodinných důvodů dává přednost českému angažmá. "Já se ale ještě skutečně nerozhodl. Stoprocentně zatím nemohu vyloučit ani to, že nezamířím do zahraničí," uvedl Vůjtek.

Vůjtek se do extraligy vrátil loni v listopadu. Ve Vítkovicích vystřídal Ladislava Svozila a tým následně dovedl do semifinále play off, v němž Ostravané prohráli se Zlínem.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články