Hlavní obsah

Liberecký hokejista Bartek nesmí v extralize třikrát nastoupit

Praha

Martin Bartek bude v hokejové extralize chybět Liberci ve třech zápasech, Marek Trončinský z Třince má od disciplinární komise zastavenou činnost na dvě utkání. Bartek v duelu s Kometou Brno fauloval loktem Jana Hanzlíka, Trončinský v Chomutově zranil domácího Marise Jasse.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Liberecký Martin Bartek

Článek

Bartek dostal po zákroku na Hanzlíka trest ve hře za zásah do oblasti hlavy a krku. "Hráč vedl zákrok ve snaze pokrýt si kotouč, přičemž však cíleným úderem lokte způsobil protihráči krvavé zranění v obličeji," uvedl předseda disciplinární komise Karel Holý v tiskové zprávě.

Mějte informace ze sportu vždy po ruce! Stáhněte si do telefonu aplikaci Sport.cz na Google Play a AppStore.

Za trest ve hře má hráč automaticky stop na příští zápas. Poté bude v Bartkově případě následovat disciplinární zastavení činnosti na další dvě utkání. Liberec ho tak bude postrádat i v prvním kole po olympijské pauze 25. února proti Pardubicím.

Trončinský byl v Chomutově vyloučen na pět minut a do konce utkání za napadení. Jasse zasáhl ramenem do hlavy a způsobil mu zranění.

Liberecký Jaroslav Vlach byl v utkání s Brnem vyloučen za nafilmovaný pád. Disciplinární komise mu udělila pokutu deset procent ze základního měsíčního platu.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články