Hlavní obsah

Nad brankáři znovu mlží. Zlín možná zase vsadí až na třetího gólmana

Zlín

V neděli zaskočili Královéhradečtí doma soupeře nasazením brankářské dvojky Kacetla, ve středu pro změnu vychytal zlínským hokejistům vítězství 4:0 dokonce třetí gólman Štůrala. Oba celky nyní znovu tají, kdo obsadí v pátek důležitý post v šestém čtvrtfinálovém duelu play off na východě Čech.

Foto: Dalibor Glück, ČTK

Zleva zlínský brankář Tomáš Štůrala, obránce Oldřich Horák a útočník Hradce Tomáš Mertl.

Článek

„Jako vždycky říkám, že zatím nevím. Kacetlovi ovšem v mém rozhodování nijak neublížilo, že byl teď ve Zlíně po třech gólech střídán. Nemohl za ně," tvrdil kouč Mountfieldu Peter Draisaitl. Na mlžení se dal i zlínský asistent Juraj Jurík. „Dnes je dnes a zítra je zítra," naznačil, že by nerad dopředu jméno vyvoleného brankáře prozrazoval.

Bylo ovšem patrné, že Štůrala, jehož si klub stáhl z hostování v prvoligovém Šumperku, má důvěru zlínského realizačního týmu. „Průměrné mužstvo tam výbornými výkony držel nad vodou. Už loni u nás zaskakoval, je už dostatečně vyzrálý," chválil Jurík osmadvacetiletého borce, který zažívá v play off nejvyšší soutěže premiéru.

Tomáš Štůrala svoje opětovné nasazení neřešil. „Důležitější než to, kdo nastoupí v brance, bude proměnit mečbol," uvítal by ukončení série v soupeřově hale. Hradečtí jsou ale proti. „Pokud si doma nebudeme počínat tak naivně jako ve středu, můžeme se do Zlína v neděli ještě vrátit," nelíbilo by se Draisaitlovi prožít víkend bez hokeje.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články