Hlavní obsah

Nezbude mi nic jiného, než všechno překopat, plánuje Jágr velké změny v Kladně

Praha

Před sezónou vyhlásil útok na extraligový titul, toho se však hokejisté Kladna nejenže nedočkali, naopak se s nejvyšší tuzemskou soutěží po dvanácti letech loučí a míří do první ligy. Majitel Rytířů Jaromír Jágr přiznává, že přes léto dojde v klubu k velkým změnám.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Jaromír Jágr v kladenském dresu - ilustrační foto.

Článek

Nedělní duel Středočechů v Olomouci sledoval Jaromír Jágr ze zámoří, zrovna se totiž chystal na poslední zápas jeho Ďáblů v sezóně NHL proti Bostonu.

„Když jsem odjížděl na zápas, tak Kladno vedlo po pěti minutách 3:0. Když jsem ale přijel do haly a zjistil, že prohráli 3:5, tak jsem byl hodně hodně naštvaný. Ale takový je život, nedá se nic dělat," prohlásil dvaačtyřicetiletý útočník v rozhovoru pro Český rozhlas.

„Nezbude mi nic jiného, než všechno překopat (v Kladně). Nevím, jestli je úplně stoprocentní, že budeme hrát první ligu, ale asi to tak dopadne. Budou se muset udělat velké změny," plánuje Jágr.

Ředitel Kladna Václav Bartoš vyloučil spekulace, že by klub odkoupil extraligovou licenci od Slavie, kterou trápí finanční problémy. Kladno se tak první lize v následující sezóně nejspíš nevyhne.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice zítra 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice