Hlavní obsah

Radivojevič do Třince? Hotová věc, tvrdí v Rusku

Moskva

Slovenský útočník Branko Radivojevič by měl posílit hokejisty Třince, s klubovým vedením se dohodl na dvouleté spolupráci. S odvoláním na ruskou agenturu Itar-Tass o tom informovaly slovenské servery. Třiatřicetiletý forvard by mohl zacelit mezeru po kanonýrovi Martinu Růžičkovi, který po sezóně v týmu Ocelářů skončil a jeho příští štací bude Čeljabinsk v KHL.

Foto: www.hcslovan.sk

Branko Radivojevič

Článek

Radivojevič, bývalý hráč Phoenixu, Philadelphie a Minnesoty v NHL, naposledy působil v bratislavském Slovanu. V Kontinentální hokejové lize odehrál šest posledních sezón a vedle Slovanu oblékal ještě dres Spartaku Moskva, Mytišči a Nižněkamsku.

Stříbrný medailista ze světového šampionátu v roce 2012 už atmosféru české extraligy okusil, v době výluky v NHL v sezóně 2004/2005 působil ve Vsetíně.

Vedení semifinalisty play off uplynulého ročníku extraligy zatím Radivojevičův příchod nepotvrdilo. Kádr však již doznal několika změn: vedle Růžičkova odchodu klub potvrdil, že v aktivní kariéře již nebudou pokračovat Jan Peterek a Václav Varaďa, který se již v průběhu sezóny stal asistentem trenéra Jiřího Kalouse. Již zveřejněnými posilami jsou obránce Milan Doudera a útočníci Kamil Kreps, Tomáš Plíhal a Lukáš Žejdl.

Reklama

  Pardubice - Třinec dnes 18 : 00
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec