Hlavní obsah

Kanadský útočník Magee by měl posílit Kometu Brno

Dvacetiletý kanadský útočník Brandon Magee by měl posílit hokejisty Komety Brno. Rodák z Edmontonu, který nastupoval v uplynulých čtyřech sezónách v zámořské juniorské WHL, by měl podepsat smlouvu po absolvování fyzických a zdravotních testů.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fanoušci brněnské Komety.

Článek

"Brandona jsme už rok sledovali. Když jsem byl vloni v Edmontonu, vedl jsem na ledě nějaké tréninky a okamžitě jsem si jej všiml a oslovil jej. Očekávám, že by nám mohl hodně pomoct v zakončení, důrazu a agresivním stylu hokeje, který chceme hrát," řekl klubovému serveru šéf Komety Libor Zábranský.

Maqee si v uplynulé sezóně v dresu celku Victoria Royals připsal v 65 zápasech 67 bodů za 25 branek a 42 asistencí. V devíti duelech play off přidal 10 bodů za tři trefy a sedm přihrávek.

V Kometě naopak končí jeho krajan, obránce Ryley Miller, který si v uplynulé sezóně v 18 zápasech včetně play off připsal gól a asistenci a inkasoval také 65 trestných minut. "Rozhodli jsme se ve spolupráci nepokračovat. Máme totiž dostatek mladých beků a hledáme spíše typ, který bude nejen agresivní, ale bude chodit i na přesilovky, což bohužel Ryley nebyl," dodal Zábranský.

Reklama