Hlavní obsah

FANTASY: Kapitánem týmu je nejlepší střelec Tybor, potvrdí Adamský hattrick?

fantasy

Pátečním zápasem mezi Zlínem a Kalovými Vary začne další kolo Fantasy extraligy. Během minulého dějství se v české nejvyšší hokejové soutěži odehrálo několik důležitých událostí: Litvínov sice dosud neprohrál, ale na čele tabulky jej díky lepšímu skóre vystřídal Třinec. Verva však má jeden zápas k dobru. Zlínu se poprvé v letošní sezóně podařilo vyhrát a tabulku produktivity už vede pardubický snajpr Radoslav Tybor.

Kapitánem týmu jsme určili nejlepšího střelce Pardubic.

Článek

Hráči Litvínova jsou ve fantastické formě a nadále se vezou na vítězné vlně. V nedělním duelu se proti nováčkovi z Olomouce na výhru ale pořádně nadřeli. Hokejisté Vervy vstupovali do zápasu bez tří důležitých hráčů - Ručinského, Jánského a Trávníčka. Během zápasu navíc odstoupil i Lukeš. O vítězství Litvínova 3:1 se zasloužil dvěma góly a asistencí Rostislav Martynek.

Třinec se dostal do vedení 

Na první příčku se však dostal Třinec, který odehrál o jeden zápas více, než Verva. Oceláři v nedělním zápase deklasovali Hradec Králové 6:0. Hattrick si na své konto připsal Martin Adamský. Ten se svým výborným výkonem proti Mountfieldu probojoval na třetí místo v tabulce střelců, které okupuje spolu s libereckým Petrem Vampolou. Oba hráči nastříleli shodně 6 gólů. Adamského jsme tentokrát vybrali jako centra naší druhé útočné řady.

Tabulce střelců kralují se sedmi góly Radoslav Tybor a sparťan Lukáš Klimek. Byl to právě  Tybor, kdo pomohl k Pardubicím k vítězství 4:2 nad Vítkovicemi. Slovenský střelec se podílel na všech čtyřech gólech domácích. Dvě branky vstřelil sám a na další dvě přihrával. Tybor i Klimek dostávají naší důvěru i v pátečních duelech.

Díky tomuto výkonu se Tybor vyšvihl na první místo v tabulce produktivity před Jaroslava Bednáře a olomouckého Romana Ráce, který figuruje v našem prvním útoku. V tabulce se Východočeši momentálně nacházejí na třetím místě o čtyři body za druhým Litvínovem a s náskokem tří bodů na čtvrtou Spartou.

Reklama

Související témata: