Hlavní obsah

FANTASY: Rodina se rozrůstá. Staňte se nejlepším trenérem KHL!

Přímo k vám domů na monitor vašeho počítače přichází KHL. Pouze na Sport.cz máte nyní možnost se osobně zapojit do jedné z nejlepších hokejových soutěží světa. Vytvořte si vlastní tým a hrajte proti svým přátelům o skvělé ceny.

Fantasy KHL. První kolo začíná 31.10 v 17:00

Článek
Fotogalerie

Plná českých hráčů a světových hvězd. Taková je Kontinentální liga. Vyberte si ty nejlepší do svého týmu, získávejte body za každý gól nebo asistenci a hrajte proti ostatním trenérům Fantasy KHL. Naskočte do rozjeté KHL a zapojte se do hry. První fantasy kolo startuje 31.10. ve 13:00, do té doby můžete měnit a promýšlet svůj tým.

Pokud rozumíte hokeji, dokažte to ve vlastní minilize, ať všichni vidí, kdo je hokejový odborník. Stačí si poskládat tým z jedenácti hráčů, zvolit svého kapitána a každý týden máte šanci ovládnout Fantasy KHL. V konkurenci desítek tisíc fantasy trenérů na Sport.cz, může být nejlepší jen jeden. Jste to vy?

Nejproduktivnějším Čechem v KHL je Jan Kovář

Sedm gólů a sedmnáct asistencí již stačil v této sezóně posbírat nejproduktivnější český útočník ve službách Magnitogorsku Jan Kovář. Do svého týmu ho můžete pořídit za 11,8 miliónu a například za Alexandra Saláka utratíte 7,5 miliónu, což z něj dělá třetího nejdražšího brankáře soutěže.

Vyhrajte iPhone 5, Playstation 4 nebo iPad mini!

Můžete vsadit na šikovné ruce Romana Červenky nebo Romana Horáka, který nastřílel již 9 branek a je naším nejlepším střelcem. Nebo vsadíte na temperamentní ruskou krev? Alexandr Radulov je u nás nechvalně známé jméno, uvidíme v kolika týmech se tento bouřlivák objeví. Nejslavnějším jménem Kontinentální ligy je Ilja Kovalčuk, který je s cenou 12 miliónů nejdražším hráčem Fantasy KHL spolu se Sergejem Mozjakinem a Sergejem Širokovem.

Jak využijete svých 100 miliónů je jen na vás. Zapojte se do hry!

Reklama

  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články