Hlavní obsah

FANTASY: Poprvé v letošní sezóně si naši důvěru získal Petr Ton!

V pátek od 17:30 duelem mezi Litvínovem a Plzní začne další kolo Fantasy extraligy. Dva týmy z nejvyšších příček tabulky sehrají v tomto kole tři zápasy, a to Litvínov a Třinec.

Hájit naši svatyni bude pardubický Kristan.

Článek

Kapitánem našeho výběru jsme určili třineckého lídra Zbyňka Irgla. Třinec sice minulý  pátek prohrál na domácí půdě se Spartou, čímž ukončil svou sérii osmi vítězství v řadě, avšak chuť si spravil v nedělním zápase proti Pardubicím. Třinec zvítězil nad Perníkáři 5:2 a momentálně vede celou ligu před Litvínovem a Hradcem Králové. Irgl má na svém kontě 14 kanadských bodů, a to za 7 gólů a stejný počet asistencí. V tabulce produktivity se nachází spolu s hradeckým Tomášem Mertlem na třetím místě.

Liberec před domácími fanoušky zvítězí

Po bok Irgla jsme do útoku našeho týmu zařadili oporu Litvínova a druhého nejproduktivnějšího hráče extraligy Františka Lukeše (8+8). Severočeši si po osmizápasové sérii bez porážky na začátku sezóny připsali třetí nezdar ve čtyřech zápasech, pak zase najeli na vítěznou vlnu v úterní dohrávce 10. kola ve Vítkovicích (3:2) a budou se jistě chtít odvděčit svým fanouškům na domácím ledě proti Plzni.

V neděli čeká hráče Vervy velmi těžké utkání v Třinci. Nejvíce bodů si od Lukeše slibujeme v úterním zápase proti Slavii Praha. Tým Jaroslava Bednáře zatím okupuje dolní polovinu tabulky.

Cestu do našeho Fantasy týmu si poprvé v letošním ročníku extraligy našel také nejlepší hráč loňské sezóny Petr Ton a jeho spoluhráč Michal Kempný. Hráči Komety cestují v pátek na led posledního Zlína a v neděli přivítají v Brně hokejisty Vítkovic. Věříme, že se oba hokejisté bodově proti těmto soupeřům prosadí.

Reklama

Související témata: