Hlavní obsah

České Budějovice posílí Krátoška ze Slavie

PRAHA

Novou posilou hokejistů Českých Budějovic se stal útočník Aleš Krátoška. Třicetiletý hráč přestoupil na jih Čech z pražské Slavii a v novém působišti již podepsal tříletou smlouvu.

Foto: www.hc-slavia.cz

Aleš Krátoška

Článek

"Krátoška ještě podstoupí lékařské vyšetření, ale po operaci ramena je v pořádku. Od pondělí s naším týmem trénuje," řekl sportovní manažer jihočeského klubu Jaromír Látal internetovému serveru hokej.cz.

Českobudějovičtí se angažováním zkušeného útočníka chtějí připravit na možnost, že by klub opustil talentovaný Martin Hanzal, kterého si o víkendu vybral v prvním kole zámořského draftu Phoenix a hráč je rozhodnutý zkusit za Atlantikem štěstí. Do NHL by při dobré nabídce mohl zamířit i Václav Nedorost, který má navíc v současnosti také zdravotní problémy.

Krátoška se tak vrací do týmu, ve kterém již v minulosti v dorostenecké kategorii působil. Extraligu však hrál za Vítkovice, Plzeň a v loňské sezoně za Slavii a Karlovy Vary. Dva roky působil i ve Finsku, kde oblékal dresy Ässatu Pori a Lahti. "Aleš je zkušeným útočníkem, který bude pro náš tým platným hráčem," řekl Látal.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec