Hlavní obsah

Olomouc ztrácí svého nejlepšího střelce. Hrňu si Třinec stáhl z hostování

Praha
Aktualizováno

V Olomouci se vypracoval v jednoho z klíčových hráčů Hanáků, ti o něj však nyní kvůli jeho výborným výkonům paradoxně přijdou. Hokejový útočník Erik Hrňa byl povolán zpátky z hostování do vedoucího Třince, který se potýká s početnější marodkou. Jestli šestadvacetiletý křídelník setrvá u Ocelářů natrvalo, se teprve rozhodne.

Foto: http://www.hc-olomouc.cz

Hokejový útočník Erik Hrňa v dresu Olomouce.

Článek

Hrňa v osmnácti zápasech letošní sezóny nasázel už deset branek a je tak nejlepším olomouckým střelcem. S šestnácti kanadskými body je třetím nejproduktivnějším hráčem Kohoutů.

„Když jsme Erika Hrňu brali, věděli jsme, že si ho Třinec může za určitých podmínek stáhnout. Oceláři mají problém s nějakými zraněnými hráči, tak si ho vzali zpět," řekl pro internetové stránky Olomouce generální manažer klubu Erik Fürst.

Ten zatím neprozradil, jakým způsobem se Olomoučtí rozhodnou vsetínského odchovance nahradit. „Prozatím je to otevřené. Uvidíme, jestli se Erik vrátí zpátky, nebo ne. Třinec nám řekl, že si ho stáhne na dočasnou dobu. Je otázkou, zda to opravdu bude na určitou dobu nebo do konce sezóny. Každopádně se budeme snažit to nějak vyřešit," dodal Fürst.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice