Hlavní obsah

FANTASY: Deváté kolo hokejové soutěže se odehraje netradičně ve středu!

fantasy

Po desetidenní přestávce se opět rozehraje naše nejvyšší hokejová soutěž a spolu s ní začne i 9. kolo Fantasy extraligy. Předem upozorňujeme, že 9. kolo se výjimečně odehraje téměř kompletně celé ve středu a 10. kolo Fantasy extraligy začne již v pátek 14. listopadu!

Maximální zastoupení mají v našem výběru Pardubice, Liberec a Třinec.

Článek

Petr Sýkora prokázal koncem října v derby proti Hradci Králové, že ve svých 35ti letech dokáže využít svých zkušeností, když je jeho mateřský tým potřebuje nejvíce. Byl to právě on, kdo se dvěma góly a dvěma asistencemi zásadně podílel na vítězství Pardubic nad Hradcem Králové 5:2.

Lukáš Nahodil patří k nejlepším hráčům Pardubic

Po bok Sýkory jsme do našeho týmu zařadili jeho spoluhráče Lukáše Nahodila, který je součástí nejproduktivnějšího útoku Pardubic. Nahodil zaznamenal v letošní sezóně 16 bodů, což jej řadí mezi pardubickými hokejisty na třetí místo a v tabulce pravdy zaznamenal +6 bodů, což je nejvíce ze všech útočníků Pardubic.

Ke zmíněné dvojici jsme přidali brankáře Roberta Kristana. Slovinský brankář odchytal za Pardubice 16 zápasů, během kterých kryl necelých 93% střel. S trochou potřebného štěstí by mohl udržet na domácím hřišti proti poslednímu Zlínu čisté konto.

Druhý útok našeho ideálního týmu povede Zbyněk Irgl. K němu jsme zařadili jeho spoluhráče Jiřího Polanského, který je s devíti asistencemi nejlepším nahrávačem Třince. Oceláři cestují na území Plzně. Západočeši nedávno jmenovali novým trenérem Michala Straku. V prvním zápase ale jeho celek projde těžkou zkouškou proti prvnímu Třinci.

Reklama