Hlavní obsah

Brno prodloužilo Malcovo hostování ve Vítkovicích až do ledna

Ostrava

Hokejový obránce Tomáš Malec bude přinejmenším dalších pět týdnů působit ve Vítkovicích. Dvaatřicetiletý slovenský bek měl podle původní dohody hostovat z Brna v ostravském celku do konce listopadu, ale nyní se kluby dohodly na prodloužení jeho angažmá do 12. ledna.

Foto: Libor Zavoral, ČTK

Nahoře litvínovský Michal Trávníček, dole Tomáš Malec z Vítkovic.

Článek

Držitel 46 startů v NHL z Caroliny a Ottawy přišel do Vítkovic koncem října v době velké výsledkové krize Ostravanů a zabydlel se v obranné dvojici s nejzkušenějším vítkovickým zadákem Lukášem Zíbem. O jeho dalším působišti se bude jednat v polovině ledna.

"Zcela upřímně přiznám, že bych se ještě rád vrátil do Brna, nebudu lhát, že ne. Ale, a to ale má velký význam, jsem strašně rád, že můžu ve Vítkovicích hrát a že mi tady vůbec dali příležitost. Mám velkou radost z toho, že mi trenéři věří a z toho plyne také to, že jsem často na ledě," řekl Malec na oficiálním vítkovickém webu.

Jedenáctinásobný slovenský reprezentant si ve Vítkovicích prozatím v devíti zápasech připsal jednu asistenci. V tabulce kladných a záporných bodů za účast na ledě při vstřelených či inkasovaných gólech je na nule.

Reklama

Související témata: