Hlavní obsah

FANTASY: Další kolo Fantasy extraligy startuje v pátek. Neopomeňte v sestavě hráče Plzně

Pátečním duelem mezi Vítkovicemi a Hradcem Králové (začátek v 17 hodin) bude zahájeno 13. kolo Fantasy extraligy, které skončí úterním soubojem mezi Slavií a Plzní. Na následujících řádcích se dozvíte, kteří hokejisté by ve vašem týmu neměli chybět.

Kapitánem našeho výběru jsme zvolili Sýkoru z Plzně.

Článek

Plzeňští hokejisté odehrají ve 13. kole Fantasy extraligy jako jediní hned tři zápasy. Ačkoliv je čekají těžké duely proti Spartě a Litvínovu, mělo by se vyplatit zariskovat a zařadit je do Fantasy týmu. Bodové žně by měli zaznamenat především v posledním zápase proti Slavii. Sešívaní pod vedením trenéra Ladislava Lubiny se spolu se Zlínem a Vítkovicemi pohybují na chvostu tabulky.

Nejproduktivnějším hráčem Indiánů je Václav Pletka. Zkušený veterán zaznamenal v 25 zápasech 16 bodů. Jeho výkony zdobí především 12 asistencí. Nejlepším střelcem Plzně je s 8 góly Ján Sýkora, který se střelecky prosadil i v posledním utkání, ve kterém jeho klub překvapivě podlehl poprvé po čtyřech výhrách v řadě Vítkovicím. Jasnou volbou se do zadních řad týmu jeví Vojtěch Mozík. Tento mladíček vede s třinácti body za 6 gólů a 7 přihrávek statistiky mezi plzeňskými beky.

Třinecké duo Jakub Klepiš a Vladimír Roth

Vladimír Roth by měl tvořit základ obrany většiny Fantasy týmů. Nejenže je s 24 body nejproduktivnějším hráčem Ocelářů, ale především je s přehledem nejproduktivnějším obráncem extraligy. Není divu, že si za své výkony vysloužil nominaci na hvězdu měsíce listopadu. Skvělými výkony se v třineckém dresu prezentuje i Jakub Klepiš. Třicetiletý hokejista, který hrál ještě donedávna za švédský Färjestad, podepsal se Slezany kontrakt do konce sezóny. Během čtyř zápasů, které dosud odehrál v extralize, zaznamenal 8 bodů!

Klepiš zatím v Třinci důstojně nahrazuje hvězdného forvarda Zbyňka Irgla, který se musel kvůli nádoru na ledvině podrobit operaci. Oceláři hrají v pátek na ledě nevyzpytatelných Pardubic. Východočeši sice prohráli pět zápasů v řadě, avšak v neděli ukončili sérii nezdarů velmi cenným vítězstvím nad Litvínovem. V neděli přivítají na svém ledě nováčka z Olomouce.

Nejdražším hráčem Fantasy extraligy je Viktor Hübl

Litvínovský útočník Viktor Hübl je s 34 body nejproduktivnějším hráčem celé soutěže. Během listopadových duelů zaznamenal 6 gólů, navíc přidal 12 asistencí a do tabulky pravdy si připsal +11 bodů. Hübl ve svých šestatřiceti letech jasně dokazuje, že do sportovního důchodu má ještě hodně daleko. V tomto kole si jej můžete pořídit za 12,4 miliónu.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice