Hlavní obsah

Nejsem zastáncem unáhlených závěrů, odmítá majitel Slavie námluvy s Říhou

Praha

Hokejovou Slavii přes sérii pěti vysokých porážek povede i dnes v Olomouci trenér Ladislav Lubina. V zákulisí se však mluví o tom, že majitel a výkonný ředitel klubu Vladimír Pitter začal jednat s Milošem Říhou, který je po odchodu z Omsku už osm měsíců bez práce.

Foto: Petr Horník, Právo

O trenérovi Miloši Říhovi se spekuluje jako o novém trenérovi Slavie.

Článek

Pitter ale námluvy tají a o možnosti změny na střídačce se odmítá bavit. „Aktuální výsledky mě určitě nenechávají klidným, celou situaci analyzuju. Nejsem zastáncem unáhlených závěrů, proto si nechávám nějaký čas na rozhodnutí," tvrdí. Postoj majitele naznačuje, že Lubinovi i asistentu Beránkovi dá prostor ještě do reprezentační přestávky.

Slávisté hrají do 14. prosince jen tři utkání, kromě dnešního vystoupení na Hané příští týden doma s Plzní a v Pardubicích. Pro fanoušky je ale Lubina terčem od chvíle, kdy převzal tým, a špatné výsledky averzi vůči němu jenom prohloubily. Kouč působí dojmem, že už neví, jak tým zvednout.

„Nevím, jestli je náš hlavní problém v trenérovi, když jsme jak hluší a ztrácíme zápasy, i když je slibně rozehrajeme. Jakmile soupeř odskočí, padáme strašně na mysli. Cestu ven musíme hledat my na ledě," míní zkušený útočník Tomáš Vlasák.

Pomohl by hokejové Slavii trenér Miloš Říha z krize?
Ano
77 %
Ne
23 %
Celkem hlasovalo 1580 čtenářů.

Reklama

Související témata: