Hlavní obsah

Obránce Hrbas odešel na měsíční hostování ze Sparty do Vítkovic

Ostrava

Hokejový obránce Marek Hrbas míří na měsíční hostování z pražské Sparty do Vítkovic. Ostravský klub sáhl ke krátkodobému posílení také proto, že má v širší nominaci před mistrovstvím světa hokejistů do dvaceti let zadáky Lukáše Kloka a Jana Štencela. Uvedly to oficiální stránky obou klubů.

Foto: Michal Doležal, ČTK

Radost sparťanských hokejistů - ilustrační foto

Článek

"Marek se v posledních utkáních nevešel do sestavy, ovšem je to mladý hráč, který potřebuje mít zápasové vytížení. Proto jsme se rozhodli pro tuto variantu," řekl klubovému serveru sportovní manažer Sparty Patrik Martinec. Vítkovice angažováním jednadvacetiletého zadáka mohou zacelit mezeru, pokud se Klok se Štencelem dostanou na šampionát a budou v Kanadě reprezentovat až do začátku ledna.

Hrbas v této sezóně odehrál za Spartu 20 zápasů a vstřelil jednu branku. V šesti duelech nastoupil i za prvoligové Litoměřice. V extralize debutoval rodák z Klatov v minulé sezóně, před kterou se vrátil po čtyřletém působení v zámořských juniorských soutěžích, a v 17 duelech včetně play off zaznamenal gól a asistenci.

Reklama

  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články