Hlavní obsah

FANTASY: Nechají Pardubice zapomenout na hororový vstup do nového roku?

Pátečním duelem mezi Vítkovicemi a Litvínovem (začátek v 17 hodin) odstartuje 17. kolo Fantasy extraligy, které zakončí úterní souboj mezi Slavií a Pardubicemi. V následujících řádcích si můžete přečíst o hokejistech, které byste ve svém Fantasy týmu neměli opomenout.

Kapitánem našeho týmu je Petr Sýkora z Pradubic.

Článek

Hráči Pardubic prožívají hororový vstup do nového roku. Vedení klubu se po nedělní porážce 1:5 v Liberci a úterním domácím debaklu 1:6 s Vítkovicemi rozhodlo udělit mužstvu hromadnou pokutu ve výši 100 000 korun. Z této finanční částky se budou hradit náklady na výjezdy pardubických fanoušků na venkovní zápasy.

Nejlepším střelcem Pardubic je Petr Sýkora. Zkušený matador rozvlnil sítě soupeřů v letošní sezóně celkem devatenáctkrát. Dohromady nasbíral 30 kanadských bodů, což z něj spolu s Lukášem Radilem dělá druhého nejproduktivnějšího hráče týmu. Východočechy čeká v pátek před vlastními příznivci Plzeň, v neděli se představí v Karlových Varech a v úterý zavítají v rámci dohrávky 16. kola extraligy na led Slavie.

Hrňa hraje ve skvělé formě

Dalo by se říci, že Erik Hrňa má v našem doporučeném Fantasy týmu jisté místo. Šestadvacetiletý útočník dopomohl jedním gólem Třinci minulou neděli k vítězství nad Karlovými Vary 2:1. Jednalo se již o jeho dvacátý zásah v letošní sezóně. Hrňa, jenž zahájil probíhající ročník české nejvyšší soutěže v Olomouci, kraluje tabulce střelců.

Martin Ručinský patří k největším oporám v tabulce druhého Litvínova. Na své konto si již připsal 34 bodů. Ostřílený veterán je druhým nejproduktivnějším hráčem Vervy, a to pouze o šest bodů za fenomenálním Hüblem. Statisticky nejlepším obráncem Vervy je Karel Kubát. Šestadvacetiletý bek vsítil šest branek a připsal si šestnáct asistencí. S dvaadvaceti body patří mezi pětici nejproduktivnějších zadáků soutěže. Žlutočerní zavítají v pátek do Vítkovic, v neděli přivítají v domácí hale Bílé Tygry z Liberce.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články