Hlavní obsah

FANTASY: Pardubický Sýkora hraje ve skvělé formě!

Pátečním zápasem mezi Vítkovicemi a Mladou Boleslaví bude zahájeno 18. kolo Fantasy extraligy. V následujících řádcích si můžete přečíst o hráčích, které byste neměli opomenout při sestavování vašeho Fantasy týmu. Předem upozorňujeme, že úterní utkání mezi pražskou Slavií a Hradcem Králové, které bylo odloženo kvůli chřipkovému onemocnění hráčů východočeského celku, spadá do 17. kola Fantasy. Body se hráčům dopočítají po jeho skončení.

Kapitánem našeho týmu je třinecký útočník Adamský

Článek

Pardubické duo Petr Sýkora a Václav Benák

Pokud jste se v minulém kole řídili naším doporučením, abyste Petra Sýkoru zařadili do Fantasy týmu a navíc jej zvolili i kapitánem, tak jste jistě svého rozhodnutí nelitovali. Pardubický snajpr získal v minulém kole úctyhodných 34 Fantasy bodů! V úterní dohrávce, ve které Východočeši rozdrtili Slavii 6:1, vstřelil dva góly a připsal si jednu asistenci. Dvěma trefami se blýskl i jeho spoluhráč z obrany Václav Benák.

Sýkora je zkrátka v úžasné formě. S 23 zásahy vede tabulku střelců a v kanadském bodování mu aktuálně patří bronzová příčka. Neexistuje žádný pádný argument, proč by "Sejček" neměl být součástí vašeho Fantasy týmu i pro toto kolo. Pardubice od nástupu Miloše Říhy na post hlavního trenéra vyhrály po předchozích nezdarech tři zápasy v řadě a upevnily si páté místo v tabulce. V pátek je čeká před domácím publikem souboj s Plzní, v neděli pak těžký souboj s Litvínovem.

Třinec je momentálně nejlepším extraligovým týmem. Vyhrál již jedenáct zápasů v řadě. Naposledy pocítili střeleckou formu Ocelářů hokejisté Hradce Králové. Třince zvítězil v divoké přestřelce, ve které padlo rekordních čtrnáct branek, nakonec 8:6. Dva góly vsítil Martin Adamský, přičemž jeden dal v oslabení. Slezané vsítili letos v oslabení již třináct branek! Třiatřicetiletý forvard má na svém kontě 32 bodů, což z něj po Jiřím Polanském a Eriku Hrňovi dělá druhého nejproduktivnějšího hráče Třince.

Tomáš Filippi a Ján Lašák

Liberecký Tomáš Filippi je tahounem Bílých Tygrů. Letos nasázel soupeřům 13 gólů a na dalších 10 přihrál. Brankář podještědského mužstva Ján Lašák měl velký podíl na tom, že jeho tým svedl v neděli vyrovnanou bitvu s Litvínovem. Hráči Vervy jej překonali pouze v početní výhodě a v prodloužení rozhodl o jejich výhře Lukeš. Lašák letos předvedl 930 zásahů. V této statistice je před ním už pouze Pavel Francouz, který jich má na kontě o 41 víc. Úspěšnost zásahů zkušeného slovenského gólmana činí 92,54%.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec