Hlavní obsah

FANTASY: Probudil se Petr Ton ze střeleckého spánku?

Dnes od 17:30 bude zápasy mezi Plzní a Spartou a Boleslaví proti Zlínu zahájeno 19. kolo Fantasy extraligy. V následujícím textu si můžete přečíst o hráčích, které byste měli zařadit do svého Fantasy týmu.

Do branky jsme vybrali Marka Čiliaka z Brna.

Článek

Minulou neděli v dechberoucím souboji třetí Sparta Praha podlehla prvnímu Třinci 4:5. Výborný výkon v dresu pražského týmu podal Martin Réway. Devatenáctiletý mladíček vstřelil dva góly a připsal si jednu asistenci. Slovenský reprezentant je s 25 body čtvrtým nejproduktivnějším hráčem Sparty. Největší hvězdou Sparty je bezpochyby o skoro 20 let starší Jaroslav Hlinka, který dosud nasbíral 39 bodů, díky čemuž se v tabulce produktivity nachází na bronzové příčce. Sparta v pátek zavítá do Plzně. V neděli přivítá na domácím ledě hokejisty Hradce. V úterý ji čeká utkání v Mladé Boleslavi.

Naváže Brno na demolici Hradce?

Dlouhých devět utkání čekal kanonýr Petr Ton na vstřelení branky. Dočkal se až minulý pátek v zápase proti Slavii. O dva dny později Kometa sežehla Hradec 7:0. Ton přispěl k demolici hradeckých hokejistů gólem a asistencí. S 35 body za 19 gólů a 16 asistencí stále patří k nejproduktivnějším hráčům. Ve velké pohodě hrající Brno vyhrálo tři zápasy v řadě. V pátek se Brněnští střetnou s Libercem. V neděli se Zlínem a v úterý přivítají Vítkovice.

Třinec jasně dominuje hokejové soutěži. Oceláři vyhráli rekordních13 zápasů v řadě a ze špice tabulky shlížejí na ostatní kluby. Ve výborných výkonech nadále pokračuje Martin Adamský. Třiatřicetiletý útočník naposledy přispěl 2 góly k vítězství 5:4 nad Spartou. Letos vsítil 22 gólů. Spolu se svým spoluhráčem Erikem Hrňou okupuje druhé místo v tabulce střelců za pardubickým Petrem Sýkorou, který vstřelil pouze o jeden gól více. Třinec v pátek hraje v Pardubicích, kterým se pod vedením trenéra Miloše Říhy opět vrátila chuť do hokeje. V neděli čeká Oceláře souboj s Olomoucí a v úterý šlágr kola s druhým Litvínovem.

Reklama

  Třinec - Pardubice zítra 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice