Hlavní obsah

Štefan Ružička zatím do Třince nejde, s Oceláři se dosud nedohodl na podmínkách smlouvy

Třinec

Ještě v úterý se příchod slovenského reprezentačního útočníka Štefana Ružičky z bratislavského Slovanu do Třince jevil jako jasná věc. Jenže hotovo ještě není. Devětadvacetiletý hokejista se s vedoucím celkem extraligy dosud nedohodl na podmínkách smlouvy.

Foto: Jaroslav Ožana, ČTK

Hokejisté Třince se radují ze vstřeleného gólu - ilustrační foto.

Článek

Účastník KHL ze slovenské metropole už v úterý na svém oficiálním webu oznámil, že Ružička dohraje sezónu v barvách Ocelářů. Zástupci třineckého klubu kontakty potvrdili, ale po úterním utkání s Litvínovem už se k probíhajícímu jednání stavěli opatrněji.

Mluvčí Slezanů Tomáš Želazko dnes ČTK řekl, že definitivní stanovisko má zaznít v sobotu. "Páteční derby ve Vítkovicích Ružička takřka na sto procent nestihne. Jasno bude asi až v sobotu, kdy je naplánováno poslední jednání," uvedl. Dál už ani obě strany couvat nemohou, protože v sobotu skončí přestupní termín.

Ružička patřil k vyhlédnutým třineckým posilám už před sezónou, ale hráč se rozhodl dát přednost nabídce švýcarského Lausanne a následně zamířil do Slovanu Bratislava. Bývalý forvard Spartaku Moskva, Ufy či Omsku však laboroval se zdravotními problémy a připsal si pouze jedenáct startů, dva góly a dvě asistence.

Reklama

Související témata: