Hlavní obsah

FANTASY: Naskočí Sparta opět na vítěznou vlnu?

Dnes zahájí zápas mezi Vítkovicemi a Třincem 20. kolo Fantasy extraligy, které v neděli zakončí televizní duel mezi Brnem a Litvínovem. V následujících řádcích si můžete přečíst o třech hráčích, které byste měli zvážit při sestavování vašeho Fantasy týmu.

Kapitánem našeho týmu volíme Tybora.

Článek

Radoslav Tybor – Pardubice

Pardubicím se minulý pátek povedl kousek, o kterém si v posledních týdnech mohlo nechat zdát mnoho jiných extraligových klubů. Perníkáři dokázali zvítězit nad suverénním Třincem 2:0, a to i bez střelce Petra Sýkory. Oceláři na ledě Pardubic poznaly poprvé po rekordních 13 výhrách v řadě hořkost porážky.

O dva dny později sice Pardubice podlehly o jeden gól Mladé Boleslavi, avšak v úterním duelu proti Slavii potvrdily roli favoritů a zvítězily jednoznačně 6:1. Dvěma góly a jednou asistencí se proti Pražanům blýskl Radoslav Tybor. Slovenský reprezentant dal v letošní sezóně 14 gólů a připsal si 25 asistencí. S 39ti body je druhým nejproduktivnějším hráčem Pardubic po Petru Sýkorovi, který má na svém kontě o jeden bod více.

Jaroslav Hlinka – Sparta Praha

Sparta Praha, které momentálně patří bronzová příčka, prohrála dva zápasy v řadě. V neděli dostala pět gólů od Hradce a úterý nestačila na rozjeté Bruslaře z Mladé Boleslavi. Třemi góly se proti Spartě blýskl boleslavský Tomáš Hyka. Sparťanský Jaroslav Hlinka asistoval v 60. minutě na závěrečný gól Piskáčka. Díky této přihrávce se osamostatnil na čele klubového historického bodování. Hlinka zaznamenal v letošní sezóně 41 bodů a nachází se spolu s Martinem Ručinským na třetím místě v kanadském bodování. Sparta má velkou šanci po dvou nezdarech opět naskočit na vítěznou vlnu. Dnes se střetne s předposledními Karlovými Vary a v neděli s poslední Slavií Praha.

Tomáš Mertl – Hradec Králové

Hokejisté Hradce jsou ve výtečné formě. Mountfield vyhrál čtyři utkání v řadě. V tom posledním s Libercem rozhodl Tomáš Mertl. Člen elitní formace hradeckých je po Viktorovi Hüblovi druhým nejproduktivnějším hráčem extraligy.

Reklama

Související témata: