Hlavní obsah

Další hokejové Fantasy kolo začíná až ve středu

Po reprezentační přestávce, kterou vyplnila Euro Hockey Tour, se vrací zpět na scénu Tipsport extraliga a spolu s ní i naše on-line hra Fantasy. Předem upozorňujeme na to, že 21. kolo Fantasy extraligy se odehraje výjimečně kompletně celé ve středu. 22. kolo Fantasy extraligy začíná o dva dny později, a to v pátek 13.2.

Kapitánem našeho výběru je Svačina z Vítkovic.

Článek

V 21. kole Fantasy extraligy vsaďte na hráče Vítkovic. Důvod je jasný. V 21. kole Fantasy se střetnou se Slavií, která se topí s 38 body na posledním místě tabulky. V posledním zápase před reprezentační pauzou inkasovala od svého městského rivala devět gólů! Sparta využila proti Slavii sedm přesilových her. Přestože podle tabulky Vítkovice nedosahují kvalit Sparty, měly by se na domácím ledě s týmem Dušana Gregora poradit.

Nejproduktivnějším hráčem Vítkovic je Vladimír Svačina. Sedmadvacetiletý útočník získal za 44 zápasů 37 bodů. S šestnácti vstřelenými góly je nejlepším střelcem ostravského klubu. Nejlepším nahrávačem je Svačinův spoluhráč z elitní formace Ondřej Roman, který má na svém kontě 23 asistencí.

22. kolo Fantasy Extraligy bude patřit Třinci 

Třinec bezkonkurečně vládne nejvyšší české hokejové soutěži. Oceláři letos získali již 98 bodů, čímž překonali klubový rekord ze sezóny 2010/2011, během které nasbírali o 2 body méně. Hokejisté Třince sehrají ve 22. kole Fantasy extraligy o jeden zápas více než většina ostatních týmů. Kromě tradičních hracích dnů – pátku a neděle, kdy se střetnou s Boleslaví a Karlovými Vary - se ve středu utkají se Slavií. Bylo by velké překvapení, kdyby Oceláři z těchto utkání nezískali plný počet bodů.

Nejproduktivnějším hráčem Třince je Jiří Polanský. Třiatřicetiletý útočník získal ve 44 zápasech 40 bodů za 18 gólů a 22 asistencí. Byl to právě Polanský, kdo na začátku února rozhodl o výhře svého týmu 2:1 nad Libercem. Nejlepším střelcem Třince je Erik Hrňa, který letos vstřelil 22 gólů. Nejlepším nahrávačem je obránce Vladimír Roth a tabulce pravdy vévodí Jakub Orsava s 22 plusovými body.

Reklama

  Třinec - Pardubice zítra 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice