Hlavní obsah

FANTASY: Extraliga pokračuje středečními zápasy předkola play off!

fantasy

Základní část Extraligy je již za námi. Nyní nás čekají souboje o Masarykův pohár! Zlín si nedělním vítězstvím 3:2 nad Slavií zajistil šesté místo v tabulce a tím pádem i přímý postup do čtvrtfinále. Ševci se v něm střetnou s Kometou. Sparta bude bojovat s Hradcem. Na jména soupeřů čeká Třinec a Litvínov. S předkolem playoff se musela smířit Plzeň, která se utká s Boleslaví, a trápící se Pardubice se utkají s Vítkovicemi.

V našem výběru nechybí nejlepší střelec Plzně Ján Sýkora.

Článek

Vítkovice narazí v předkole playoff na Pardubice. Přestože se ve vyřazovacích bojích začíná od nuly, tak výkony Pardubic v posledních kolech, staví v této sérii do role favoritů Vítkovice.

Vítkovické duo Svačina, Roman

Hokejisté z města perníku prohráli osm zápasů v řadě. V posledním duelu nedokázali Litvínovu vstřelit gól. Jejich soupeř se nachází v lepší formě. Vítkovice vyhrály dva zápasy v řadě. V prodloužení porazily Mladou Boleslav a v neděli zvítězily doma nad Plzní 3:2.

Nejproduktivnějšími hráči Vítkovic jsou Vladimír Svačina a Ondřej Roman. Svačina vstřelil v 52 zápasech 17 gólů a na 25 přihrál. Na svém kontě má 42 bodů. Pouze o jeden bod méně zaznamenal jeho spoluhráč z elitní formace Ondřej Roman. Pokud věříte, že Vítkovice porazí Pardubice, neměli by tito dva hráči ve vaši sestavě chybět. Jestliže naopak předpokládáte postup Pardubic. Pak doporučujeme vybírat z trojice Petr Sýkora, Radoslav Tybor, Tomáš Zohorna.

Nejlepší střelec Plzně – Ján Sýkora

Plzeň bojovala do poslední chvíli na dálku se Zlínem o přímý postup do čtvrtfinále. Avšak nakonec připadlo poslední postupové místo Zlínu. Západočeši se musí do další fáze playoff probojovat přes Mladou Boleslav. Hráči Bruslařského klub nebudou po dlouhých sedmi letech hrát baráž, ale ochutnají atmosféru play off.

Výhodou Boleslavských je fakt, že již nemají co ztratit a každý vyhraný zápas je v jejich případě nadstandard, proto je pro mnoho hokejových odborníků včetně Josefa Augusty favoritem na postup zkušenější Plzeň.

Nejproduktivnějším hráčem Škody je se čtyřiceti body Ján Sýkora, který vsítil v základní části 20 gólů a připsal si 20 asistencí.

Reklama

Související témata: