Hlavní obsah

Mistr jede hájit extraligovou neporazitelnost

PRAHA

Bez porážky jsou po třech kolech Tipsport extraligy hokejisté nováčka i mistra. Dnes se v Českých Budějovicích představí Pardubice, aby ukázaly Jihočechům, jak hraje držitel titulu. Oba celky však své výsledky v novém ročníku nepřeceňují.

Článek

"Vždyť jsme dvakrát remizovali," brání se optimismu budějovický trenér Josef Jandač. "Pro nás je každý soupeř těžký. A je úplně jedno, jestli hrajeme proti Vsetínu nebo Pardubicím," přemítal pro ČTK. Zraněného Turka zatím výborně zastupuje mladý gólman Chábera, Jihočechům ale bude chybět i Nedorost a zřejmě i bek Vydarený, jehož trápily střevní problémy.

Pardubice sice zatím získaly sedm bodů, ale bilance jejich hvězd v útoku není růžová. Nejproduktivnější hráč minulého ročníku Mikeska zatím vyprodukoval pouze jedinou asistenci, to samé má na kontě střelec Čaloun. Dnes by měli na jihu Čech nastoupit spolu v jednom útoku. "Hlavní je ale obrana a my jsme v ní udělali naposledy pár zbytečných chyb. Toho se musíme vyvarovat," uvedl trenér Vladimír Martinec.

Hokejová Tipsport extraliga - 4. kolo
ZLÍNLIBEREC (17:00 h)
Potřebují zlepšit útočnou fázi, střeleckou formu má jen Král.Dlouhodobě mimo zranění útočníci Čermák a Rozsíval.
VSETÍNSPARTA (17:00 h)
I ve druhém zápase doma hostí pražský celek, vsadí na obranu.Má potíže se sestavou: Tabaček a Sivek po operaci, Vopat v trestu.
VÍTKOVICEZNOJMO (17:00 h)
Chybět bude útočník Kropáč, kouč Vůjtek očekává drama.V době tradičního vinobraní zkusí vrátit zpět Trvajovi neprůstřelnost.
Č. BUDĚJOVICEPARDUBICE (17:30 h)
Nadále chybí Turek a Nedorost, Vydarený má střevní problémy.Chystají změny v sestavě, nejistá je účast M. Hlinky.
K. VARYKLADNO (17:30 h)
Za rozšířením chudé bodové sbírky vyrazí bez potrestaného Ustrnula.Ke zraněnému Zajícovi se přidal Hluchý, nahradí ho mladík Tlustý.
LITVÍNOVTŘINEC (17:30)
Mimo hru stále Skuhravý, Ťupa, Kočí, T. Martinec i Charousek.Schází mu obránce Pácal a útočníci Pavelek a Tomas.
SLAVIAPLZEŇ (19:00 h)
V sobotu ji čeká cestování do Zlína, k dispozici stále není Graňák.Na početnou marodku, nově přibyli Klaus, Matějovský a Michal Straka.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice zítra 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice