Hlavní obsah

Kýhos stále cítí křivdu, chystá pomstu. Táta bude rozpolcený, říká kouč Komety

Brno/Litvínov

V Litvínově prožil podstatnou část hráčské i trenérské kariéry, ale teď udělá maximum, aby tým z města, kde žije, poslal předčasně na dovolenou. Kouč brněnských hokejistů Vladimír Kýhos před semifinále play off netají, že by se rád severočeskému klubu pomstil za nucený odchod ze střídačky před čtyřmi roky. Začátek je v 18:20 h, vysílá ČT Sport. Podrobnou on-line reportáž můžete sledovat na Sport.cz.

Foto: Václav Šálek, ČTK

Trenér Vladimír Kýhos (vpravo) s vedoucím brněnského týmu Otou Železným.

Článek

„Křivdu cítím dodnes, byť vím, že to tenkrát byla práce tehdejšího manažera Bubly. Nejsem zapšklý, ale s Kometou uděláme maximum pro to, aby se litvínovský sen o zisku titulu minimálně o rok posunul," tvrdí Kýhos.

Fandit mu bude téměř celá rodina. „Táta bude asi rozpolcený. Taky za Litvínov hrál a ještě tam v dvaaosmdesáti trénuje potěr. Má dokonce vyhrazené čestné místo na tribuně," usmívá se kouč Komety.

V nejmenším extraligovém městě zná spoustu lidí z klubového managementu i mimo něj. „Nějaké hecování ještě přijde. Zatím se ozval jen někdejší litvínovský spoluhráč Arnold Kadlec a blahopřál k postupu přes Zlín," potěšilo Kýhose.

Ten přespí mezi čtvrtečním a pátečním semifinálovým duelem ve své litvínovské posteli. „Kometě ušetřím peníze za hotel a já se aspoň na skok setkám s rodinou."

Který tým postoupí do finále play off extraligy?
Litvínov
50,2 %
Brno
49,8 %
Celkem hlasovalo 16870 čtenářů.

Reklama

Související témata: