Hlavní obsah

V Budějovicích zářili gólmanští náhradníci

ČESKÉ BUDĚJOVICE

Neprůstřelné brankářské dvojky Chábera a Mensator za sebe nepustily ani jednu střelu. Ani tři přesilové hry v úvodní třetině nestačily domácím na zisk vedení. Měli skoro celou část jasnou převahu, ale nedokázali si nahrát do vyložené šance. Mensator, který nastoupil do karlovarské branky místo Čechmánka, byl pořádně rozchytaný.

Článek

Už na konci první části se hosté dostali k ohrožení branky domácích a po první přestávce byli častěji v útoku. Přestali faulovat a nebyli vylučováni. Ve 33. min. se dokonce dostali k nájezdu tři na jednoho, ale obránce Harant skočil do přihrávky a domácí tým zachránil. Chvílemi se Vary dostávaly před branku Chábery na delší čas, ale bez efektu.

Čekání na třetí třetinu prodloužil výpadek reflektorů. Výpadek vadil zřejmě méně domácím, po čtyřech minutách Sailer před prázdnou bránou napálil puk jen do tyče, Mensator měl štěstí i při tečované střele Vydareného, která se znovu jen odrazila od tyče. Jenže pak se opět několik minut nehrálo kvůli výpadku světla, reflektory se pak podařilo obnovit, ale červené brankové světlo nerozsvítil nikdo.

HC České Budějovice - Energie Karlovy Vary 0:0 po prodl.
Rozhodčí: Smeták - Cambal, Unzietig. Vyloučení: 1:3. Bez využití. Diváci: 4674.
Budějovice: Chábera - Harant, Gřegořek, Vydarený, Kutlák, Posmyk, Mucha - Hudec, Brabenec, Veselý - Šimánek, Hübl, Sailer - Hřebejk, Kopecký, Kotrla - Hanzal, Krátoška, Bělohlav, od 12. navíc Kotaška. Trenéři: Jandač a Kupka.
Vary: Mensator - Ptáček, Duben, J. Polák, J. Řezníček, Macholda, Ustrnul, Němec, Krajíček - M. Dvořák, Hurtaj, A. Nedorost - Milan Procházka, Alinč, Selingr - Petr Kumstát, Skuhravý, Košťál - Bauer, Pech, Pavelek. Trenéři: Venera, Baďouček a Kněžický.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články