Hlavní obsah

Leška se údajně rozhodl ukončit kariéru. Ve Zlíně řeší dvě varianty

Hokejový útočník Petr Leška se podle informací deníku Sport rozhodl nečekaně ukončit aktivní kariéru. Devětatřicetiletý centr a nejproduktivnější hráč extraligy v historii nemůže pokračovat ze zdravotních důvodů. Pokud se Leškův konec kariéry potvrdí, přijde Zlín o druhou výraznou postavu týmu. Po skončení sezóny se rozhodl nepokračovat i kapitán Petr Čajánek.

Foto: Dalibor Glück, ČTK

Vášně vzplály. Vlevo Leoš Čermák z Brna a vpravo Petr Leška ze Zlína při čtvrtém čtvrtfinále play off hokejové extraligy

Článek

"Opravdu se k tomu nechci vyjadřovat, tak jsme se domluvili," uvedl Leška pro Sport. Dvojnásobný extraligový šampión, který v nejvyšší soutěži odehrál přes 1100 zápasů, má přitom ve Zlíně ještě na rok platnou smlouvu. Po vyřazení týmu ve čtvrtfinále play off s Kometou Brno navíc uvedl, že chce pokračovat. Podle internetového webu deníku Sport má ale problémy s kolenem.

"Leška má zdravotní problém, o kterém nás informoval. Rozhodne se před začátkem letní přípravy. Připravujeme se nyní na obě varianty. Jedna je s Leškou, že bude pokračovat v kariéře. A druhá je bez Lešky," řekl ČTK jednatel zlínského klubu Patrik Kamas.

Reklama

Související témata: