Hlavní obsah

Kometa začala přípravu pod vedením kouče Hadamczika. Ton se chystá individuálně

Brno

Jednou týdně basketbalová příprava a osmidenní nabírání kondice ve Vysokých Tatrách obohatí letní trénink hokejistů Komety Brno, kteří se dnes poprvé sešli pod vedením nového kouče Aloise Hadamczika. Úvodní trénink na suchu v hokejové hale absolvovalo 26 hráčů včetně posily do obrany Richarda Stehlíka.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Petr Ton ještě nemá jasno o své budoucnosti.

Článek

"Budeme využívat místní možnosti, které prostřídáme s výběhy do nedalekého lesoparku. Každou středu přijde ke slovu basketbal pod vedením ligového trenéra. Basketbal a hokej mají hodně společného. Od krytí míče až po hru pět na pět," řekl Hadamczik, který zatím bude dojíždět do Brna jednou týdně. Přípravu povedou jeho asistenti Kamil Pokorný a Karel Beran.

"Od 18. června, kdy začne vysokohorské soustředění, už budu s týmem na každém tréninku. Příprava bude pestrá. Chci, aby hráče bavila," uvedl Hadamczik. Na prvním tréninku z hráčů, se kterými Kometa počítá do příští sezóny, nikdo nechyběl. O své další budoucnosti se stále rozhoduje Petr Ton, který dává přednost individuální přípravě.

Letní příprava Komety bude trvat sedm týdnů, po čtyřech ji rozpůlí týdenní dovolená. Druhý třítýdenní blok skončí 4. července. Na led vyjedou Brňané po dvoutýdenním volnu 20. července. Před extraligou mají v plánu devět utkání, první zápas je čeká 28. července v Olomouci.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice