Hlavní obsah

Finský gólman Hovi vychytal Vsetínu bod

VÍTKOVICE

Finský gólman Hovi vychytal Vsetínu bod na ledě doma ještě neporažených Vítkovic. Valaši popáté v řadě neprohráli a o víkendu dvakrát během dvou dnů remizovali 1:1.

Článek

V prodloužení sahala po výhře obě mužstva, přesto vítězná branka nepadla. Ostravanům nechyběla chuť, nebyli však tolik důrazní v koncovce. Hovi vychytal v první části v přesilovce ataky Hubáčka se Šimíčkem, a přestože se domácí dál tlačili dopředu, Vsetín odolával. Valachy nemuselo příliš mrzet, že v duelu se Zlínem přišli o gólmana Altrichtra.

Hovi chytal skvěle, navíc hosté tak urputně bránili, že Pinc se v brance nudil. Další velikou šanci spálil Hudec, Vítkovice prohospodařily i minutovou přesilovku pěti proti třem, přesto v další početní výhodě už slovenský bek udeřil. Jenže domácí vzápětí zapomněli za obranou Janků, který s ukázkovým pasem Hrabal naložil bezchybně. V nastavení Vítkovice riskovaly, to přineslo na obou stranách šance, ale bez využití.

Vladimír Vůjtek, trenér Vítkovic: "Vsetínská obrana byla lepší než náš útok, moc jsme se proti soupeři neprosadili."

Rostislav Vlach, asistent trenéra Vsetína: "Oba týmy mohly rozhodnout, přesto výsledek je zřejmě spravedlivý."

Vítkovice - Vsetín 1:1 po prodloužení
Branky: 47. S. Hudec - 51. Janků, hlavní rozhodčí Smeták, vyloučení 4:8, navíc Bauer (V.) do konce utkání, využití 1:0, 5902 diváků, třetiny 0:0, 0:0, 1:1 - 0:0.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice