Hlavní obsah

Olomouc vyřadila z kádru slovenského útočníka Töröka

Olomouc

Hokejová Olomouc sáhla po čtvrtečním přípravném utkání s Vítkovicemi k prvnímu zúžení kádru, z kterého vypadl i slovenský útočník Tomáš Török, jenž byl na Hané na testech z Martina. Klub opouštějí i obránce Martin Janáček a útočník Richard Diviš.

Foto: Luděk Peřina, ČTK

Olomoucký obránce Tomáš Valenta (vlevo) a útočník Robin Soudek - ilustrační snímek.

Článek

Bývalý slovenský dorostenecký reprezentant Török s Kohouty trénoval od začátku přípravy a zasáhl i do přípravných utkání, ale kouč Zdeněk Venera s ním pro extraligu nepočítá. "Máme široký kádr a hráčů jeho kvalit máme hodně, takže by musel převyšovat ostatní, aby dostal více příležitostí. Jednoznačně jsme dospěli k názoru, že je dobré říct mu to zavčas, aby si mohl najít místo někde jinde," řekl Venera pro klubový web. Obránce Janáček míří do Polska a útočník Diviš do prvoligové Jihlavy.

Během příštího týdne by Olomouc mohla mít jasno, zda lékaři uschopní slovenského produktivního útočníka Romana Ráce, který má už několik měsíců zdravotní problémy. "Romana čeká příští týden další kontrola, kde mu doktoři dovolí, nebo nedovolí srdíčko zatěžovat," řekl Venera.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články