Hlavní obsah

FANTASY: Extraliga je zpět! Vytvořte si vlastní tým a ovládněte český hokej

Po dlouhé letní přestávce startuje v pátek extraliga. Spolu s novým ročníkem české nejvyšší hokejové soutěže se vrací online hra Fantasy extraliga, díky které se můžete stát hokejovým trenérem.

Staň se trenérem hokejového týmu a vyzvi kámoše na souboj.

Článek

Na každé Fantasy kolo máte rozpočet 100 miliónů, za ten si musíte koupit 11 hráčů, ze kterých sestavíte dvě pětky a brankáře. Pak už vám nezbývá nic jiného, než označit svého kapitána, kterým může být každý hráč kromě gólmana.

Na výběru "céčka" si dejte záležet

Kapitán je nejdůležitějším členem týmu, protože získává dvojnásobek bodů. Všechny body hráčů se počítají přesně podle jejich výkonů na hřišti. Pokud máte v týmu Jakuba Klepiše, který dal právě gól, pak jste získali 3 body. Nebo jste do brány postavili Jána Lašáka, který právě gól obdržel? Tak to není dobrá zpráva, protože jste o 1 bod přišli. Body můžete sledovat on-line přímo v průběhu zápasu, pořád tak víte, jak se vašemu týmu daří.

Každý z vás si může vytvořit svojí vlastní ligu - miniligu, pozvat do ní své přátelé, kamarády nebo spolužáky. Nemusíte hrát pouze proti anonymním hráčům, ale proti lidem, které dobře znáte ze svého okolí, práce nebo z oblíbené hospůdky. Hraní Fantasy a sledování zápasů tak bude daleko zábavnější.

Vyzvi na souboj přátele

Uživatel, který miniligu založí, se stává jejím šéfem. Právě tento hráč určuje, jak se bude jeho soutěž jmenovat, od kterého kola začne a koho do ní pozve. 

Reklama

Související témata:
  Pardubice - Třinec dnes 18 : 00
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec