Hlavní obsah

FANTASY: Kubalík vstřelil první hattrick sezóny, naváže na svůj výkon v dalších zápasech?

První dvě kola extraligy jsou za námi a spolu s nimi skončilo i první kolo Fantasy extraligy, které se hraje vždy od pátku do následujícího čtvrtka. V pátek od 17:00 začne utkáním mezi Třincem a Zlínem druhé kolo Fantasy extraligy. Které hráče byste měli zařadit do svého týmu?

Plzeňský Kubalík zaskočil všechny fanoušky extraligy.

Článek

Jakub Orsava a Jiří Polanský

Třinečtí hráči se před začátkem sezóny netajili tím, že cokoli krom zisku Masarykova poháru bude pro ně zklamáním a za svým cílem rázně vykročili. V úvodním utkání si poradili s nováčkem z Chomutova, které posílil nedávný příchod reprezentanta Romana Červenky.

O dva dny později nastříleli Karlovým Varům na jejich domácím kluzišti 5 gólů. Je velmi těžké odhadnout, kterého z Ocelářů si zařadit do Fantasy týmů, jelikož mají velmi silný a vyrovnaný kádr. Tentokrát jsme se rozhodli svěřit důvěru Jakubu Orsavovi.

Čtyřiadvacetiletý útočník nastupuje v první lajně a během dvou zápasů vsítil celkem dva góly. Po jeho bok jsme zařadili Jiřího Polanského. Zkušený hráč byl v minulé sezóně se 43 body nejproduktivnějším hráčem Ocelářů. Třinec nastoupí v pátek proti Zlínu. V neděli cestuje do Pardubic, které zatím nebodovaly a ve čtvrtek zakončí druhé kolo Fantasy extraligy doma proti Vítkovicím. Třinec tedy sehraje v tomto kole Fantasy extraligy stejně jako Vítkovice tři zápasy.

Rostislav Olesz

Výborný vstup do sezóny zažívají hokejisté Vítkovic. Především hvězda Rostislav Olesz. V úvodních dvou kolech se na dvou vítězstvích podílel čtyřmi góly. Vítkovice mají před sebou velmi těžké soupeře.

V pátek hrají na Spartě. V neděli je čeká souboj s nevyzpytatelnými Piráty a ve čtvrtek duel proti Třinci. Nicméně Olesz je ve skvělé formě a měl byl se v těchto utkáních střelecky prosadit.

Dominik Kubalík

Kdo je tento hráč? To se ptali asi mnozí fanoušci po prvním kole extraligy. Jméno Dominik Kubalík si budou ještě hodně dlouho pamatovat v Pardubicích. Právě tento dvacetiletý útočník nasázel Dynamu tři góly. Náhoda? Štěstí? Nebo z něj roste nová hvězda extraligy? To se dozvíme v následujících zápasech. Plzeň zatím vede díky lepšímu skóre tabulku před Třincem a Spartou. V pátek se střetne s Libercem a v neděli cestují na led Olomouce.

Reklama