Hlavní obsah

Třinečtí hokejisté oblékli montérky. Kvůli kalendáři

Třinec

Dvanáct měsíců, dvanáct hokejistů a každý v jiné profesi. Žádné hokejky a chrániče, nový kalendář třineckých Ocelářů ukazuje například Zbyňka Irgla jako bagristu, Martina Adamského jako řidiče, Lukáše Galvase jako sládka v pivovaru či Jiřího Polanského jako valcíře.

Foto: Sport.cz

Jiří Polanský jako valcíř.

Článek
Fotogalerie

„Byl jsem rád, že jsem se fotil právě v Třineckých železárnách. Bylo to pro mne velmi poučné, protože jsem viděl těžkou práci tamních zaměstnanců," popsal téměř dvouhodinové focení ve válcovně drátů Jiří Polanský. Předáka provozu naopak pozval do kabiny Ocelářů a provedl ho Werk Arénou. „Ukázal jsem mu, kde zase pracujeme my," řekl třinecký útočník.

Kalendáře bylo vyrobeno osm stovek kusů a k dostání je ve fanshopu hokejové Werk Arény v Třinci. „Hlavní myšlenkou kalendáře je přiblížit fanouškům hráče tak, jak je neznají. Ukázat je v jiném světle, než na ledové ploše," řekl výkonný ředitel Ocelářů Marek Chmiel.

Kromě už zmíněných hráčů se budoucí majitelé kalendáře mohou těšit na Jakuba Klepiše, Erika Hrňu, Rostislava Kleslu, Jakuba Orsavu, Arona Chmielewského, Vladimíra Draveckého a Šimona Hrubce. „Kalendář je velmi povedený. V kabině jsme si jej prohlíželi a fanoušci se mají na co těšit," řekl asistent kapitána Jiří Polanský.

Kalendář se fotil čtyři dny na různých místech Moravy. Veškeré přípravy kolem vydání zabraly zhruba měsíc. Autorem fotografií je Marian Mrózek.

Reklama

Související témata: