Hlavní obsah

FANTASY: Vondrka je ve výborné formě!

V pátek třemi zápasy od 17:30 bude zahájeno třetí kolo Fantasy extraligy, které skončí ve středu 30. září soubojem mezi Libercem a Spartou. Na následujících řádcích si můžete přečíst o hráčích, které vybrali do svého výběru redaktoři Fantasy.

Šéfovat našemu týmu bude Lukáš Pech.

Článek

Michal Vondrka

Nováček z Chomutova prožívá skvělý vstup do sezóny. Piráti po porážce v Třinci porazili Mladou Boleslav, Pardubice a naposledy po výborném výkonu Vítkovice. Tým Vladimíra Růžičky těží ze spolupráce dvou největších hvězd Michala Vondrky a Romana Červenky.

Vondrka vsítil 4 góly a připsal si jednu asistenci. Červenka má na svém kontě 4 asistence. Předpokládáme, že elitní formace, kterou doplňuje Vladimír Růžička mladší bude pokračovat ve své dominanci i nadále. Chomutov se v pátek střetne se Zlínem a v neděli cestuje do Olomouce.

Lukáš Pech a Adam Polášek

Hokejsté Sparty jsou jedním z týmů, který odehraje ve třetím kole Fantasy extraligy o jeden zápas více než ostatní kluby. Pražský tým měl výborný vstup do nového ročníku nejvyšší české hokejové soutěže. Sparťané vyhráli tři zápasy v řadě, ale v posledním utkání velmi překvapivě podlehli Karlovým Varům 3:6.

Nejproduktivnějším hráčem pražského celku je zatím Lukáš Pech. Zkušený útočník přihrál na 6 gólů a má na svém kontě 4 plusové body. V obraně vyčnívá Adam Polášek. Rodák z Ostravy vstřelil dva góly a na dva přihrál. Sparta se v pátek střetne s Hradcem, v neděli ji čeká televizní duel na ledě Litvínova a ve středu se utká s Libercem.

David Výborný a Marek Trončinský

Hráči Mladé Boleslavi se v minulé sezóně vymanili z nepřízně osudu a bojů o záchranu. Pronikli do předkola play off a po vyřazení Plzně skončili ve čtvrtfinále s Třincem. Středočeši prožili nejúspěšnější ročník novodobé historie. Letos chtějí na úspěšnou sezónu navázat.

Bruslaři během prvních čtyř zápasů nepoznali hořkost porážky v normální hrací době, akorát podlehli ve druhém utkání po nájezdech Olomouci. Celkem tři hráči Boleslavi včetně Davida Výborného a Marka Trončinského mají na svém kontě 3 body. Mladá Boleslav se v pátek utká s Libercem. V neděli cestuje do Karlových Varů a v úterý ji čeká těžký duel s obhájci titulu z Litvínova.

Reklama

Související témata: