Hlavní obsah

FANTASY: V čele produktivity hokejové extraligy je Hübl

Praha

V pátek od 17:00 zápasem mezi Třincem a Brnem bude zahájeno 5. kolo Fantasy extraligy. My spoléháme na hokejisty, které zastihl začátek sezóny v dobré formě. Kteří to jsou, se dočtete na následujících řádcích.

Zbyněk Irgl patří i letos mezi tahouny hokejistů Třince.

Článek

Viktor Hübl - Litvínov

Viktor Hübl opět dokazuje, že patří k nejlepším hráčům extraligy. Opora Litvínova si připsala v 8 zápasech 10 bodů za 9 gólů a 1 asistenci. Sedmatřicetiletý matador kraluje tabulce produktivity.

Verva, která v repríze loňského finále podlehla Třinci 1:4, se v pátek střetne s Chomutovem a v neděli přivítá na domácím ledě Pardubice. Dynamo se s 6 body krčí na dně tabulky. Hráči Pardubic byli za své otřesné výkony potrestáni od vedení pokutou 300 000 korun.

Zbyněk Irgl a Jiří Polanský - Třinec

Oceláři letos nejsou ani zdaleka tak dominantní, jak tomu bylo v minulé sezóně. Na svém kontě mají 12 bodů, což momentálně stačí na osmé místo. Mezi tahouny Třince patří Zbyněk Irgl a Jiří Polanský. Oba hráči se nacházejí v první pětici nejproduktivnějších hráčů extraligy. Polanský vstřelil 2 góly a na 7 dalších přihrál, Irgl vsítil 5 gólů a u třech asistoval.

Třinec odehraje v tomto kole extraligy tři zápasy. V pátek se střetne s Kometou, v neděli čeká Oceláře šlágr kola na Spartě a v úterý přivítají na svém stadiónu vedoucí Plzeň.

Petr Kumstát - Sparta

Sparta okupuje v tabulce s 13 body páté místo. Mezi nejlepší hráče pražského celku patří Petr Kumstát. Třiatřicetiletý útočník má na svém kontě 7 bodů a 5 plusových bodů. O jeden bod více má pouze talentovaný Martin Réway. Stejný počet bodů jako Kumstát si během osmi utkání připsali také Daniel Přibyl a Lukáš Pech.

Sparta se v tomto Fantasy kole představí třikrát před domácím publikem. V pátek přicestuje do našeho hlavního města Plzeň, v neděli Třinec a ve středu poslední Karlovy Vary.

Reklama

Související témata: