Hlavní obsah

Cítíme šanci na play-off, říká litvínovský Reichel

LITVÍNOV

Osm bodů z posledních tří zápasů nastřádali v extralize hokejisté Litvínova, a byť zůstávají na třinácté příčce tabulky, nevzdávají se myšlenek na play-off. "Teď jsme se elitní osmičce trošku přiblížili a cítíme, že bychom tu ztrátu mohli ještě smazat. Sedmá Sparta má o dvě utkání navíc, desáté Kladno o jedno, takže se to může různě zamotat. Určitě máme velkou motivaci," řekl Právu kapitán Robert Reichel.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Robert Reichel.

Článek

V čem vidí příčiny současného zlepšení? "Konečně se k nám přiklání i štěstí. I díky němu jsme porazili Vsetín a Pardubice a přálo nám i v neděli proti Třinci. Náš výkon nebyl zrovna ideální, chvílemi to byla ,holomajzna‘ a soupeř čekal, co uděláme. Přesto jsme rozhodli v prodloužení, kdy Prorok krásně skóroval na 3:2," pokýval hlavou litvínovský tahoun.

Obránce David Pojkar se připojil: "Tohle vzepětí jsme nutně potřebovali. Víc si věříme a hlavně jsme se vyvarovali dřívějších chyb v defenzívě, které nás srážely. Naštěstí se daří i útočníkům." Mladý bek má před sebou nejspíš už jen tři zápasy v litvínovském dresu, po nichž mu končí hostování z pražské Slavie.

"V Litvínově jsem si od září zvykl. Před reprezentační přestávkou chci odvést poctivé výkony a pomoci klukům k úniku z předposledního místa. Uvidíme, jak se pak kluby domluví mezi sebou, nechám to na manažerech. Hlavní slovo bude mít asi slávistický šéf Růžička. Nevím, jaké má se mnou plány," přemítal Pojkar.

Láká ho více návrat do Slavie, či případné pokračování v Litvínově, kde patří do základní sestavy? "Bylo by pěkně zahrát si za Slavii v play-off, ale v nabitém kádru mi to nikdo nezaručí..." krčil rameny obránce.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články