Hlavní obsah

FANTASY: Produktivitě vévodí Martin Réway

fantasy

Dnes od 17:20 bude zahájeno televizním utkáním mezi Olomoucí a Vítkovicemi 6. kolo Fantasy extraligy, které skončí až v úterý 20. 10. Počítají se do něj všechny tři zápasy, které se odehrají v úterý.

Věříme v další bodový přísun Petra Vampoly.

Článek

Hokejisté Karlových Varů ukončili domácí neporazitelnost Sparty. V předehrávaném utkání 17. kola extraligy vyhráli v O2 areně 2:1 po samostatných nájezdech. Rozhodující nájezd proměnil Rostislav Marosz.

Aktivní je i Pech

Velký podíl na vítězství Energie měl především brankář Tomáš Závorka, který kryl 45 střel Sparťanů a zlikvidoval všechny tři nájezdy. I přes porážku patří Spartě s 19 body 3. místo v tabulce. Stejný počet bodů má i Liberec, Olomouc a Brno.

Nejproduktivnějším hráčem Sparty a zároveň celé extraligy je Martin Réway. Talentovaný hokejista má na svém kontě 12 bodů za 5 gólů a 7 asistencí. Jeho spoluhráč Lukáš Pech patří s 9 asistencemi k nejlepším nahrávačům.

Sparta dnes cestuje do Pardubic, kde se utká s domácím Dynamem, které po sérii nevydařených výkonů vyměnilo trenéra a doufá v lepší zítřky. V neděli čeká na Spartu souboj s Chomutovem a v úterý přivítá na domácím ledě Litvínov.

Vampola září

Bílí Tygři z Liberce se zatím vyhřívají na druhém místě tabulky. V posledním utkání prohráli fotbalovým výsledkem 0:1 s Olomoucí. Velký podíl na výborných výkonech Liberce má Petr Vampola, který je nejvytěžovanějším hráčem Severočechů.

Vampola stráví na ledě v průměru přes 20 minut. Během 10 zápasů nasbíral 9 bodů za 5 gólů a 4 asistence. Liberec dnes zavítá na led Zlína a v úterý se představí domácím fanouškům proti Vítkovicím.

Reklama

Související témata:
  2 : 0 Třinec - České Budějovice 2 : 0 dohráno
20240328T17 : 00:00+0100
Třinec vs. České Budějovice
Třinec vs. České Budějovice
Třinec
České Budějovice