Hlavní obsah

FANTASY: Extraligu vede Liberec, nejvíc Fantasy bodů nasbíral Konrád

Ani úřadující obhájci titulu Verva Litvínov nebo hvězdami nabitý Třinec, ale Liberec je tím týmem, který vévodí tabulce extraligy. Bílí Tygři se vyhřívají na prvním místě o bod před Spartou. Na třetím místě je s 27 body Olomouc. Stejný počet bodů má i Hradec Králové. Na které hráče v sestavách nejvíce spoléháte? A kteří do vaší sestavy nasbírají nejvíce bodů?

Pohled na nejproduktivnější hráče Fantasy extraligy.

Článek

Hokejisté Liberce nejenže v posledním zápase proti Brnu potvrdili výbornou formu, ale předvedli i velkou psychickou odolnost. Jakub Valský necelé čtyři sekundy před koncem rozhodl o vítězství severočeského celku.

Bílí Tygřii vyhráli čtvrté utkání v řadě a z posledních devíti zápasů prohráli pouze jediný. Liberec cestuje v pátek do Litvínova a v neděli přivítá na domácím ledě Plzeň.

Nejvíce Fantasy bodů získal Branislav Konrád

Velký podíl na výborných výkonech třetí Olomouce má brankář Branislav Konrád. O jeho skvělé formě svědčí i fakt, že během 7. odehraných kol Fantasy extraligy získal rovných 90 Fantasy bodů. Jeho průměr inkasovaných gólů na jeden zápas je 1,58 branky a úspěšnost zákroků 93,64%.

V první pětici hráčů, kteří získali dosud nejvíce Fantasy bodů figurují včetně Konráda další dva brankáři, a to David Rittich z Mladé Boleslavi a Jaroslav Janus z Litvínova.

Další kolo Fantasy extraligy zahájí dnes od 17:00 duel mezi Třincem a Karlovými Vary.

Daniel Přibyl
Sparťanský útočník je nejproduktivnějším hráčem soutěže. Na svém kontě má 18 bodů. Ty získal za 8 branek a deset asistencí. Přibyl navíc nestrávil na trestné lavici ani jednu minutu, takže nemusíte mít strach z odečítání bodů. V hodnocení pozitivní a negativní bilance na ledě se chlubí pozitivní trojkou. To vše dělá z Přibyla druhého nejproduktivnějšího hráče Fantasy. Na svém Fantasy kontě má už 88 bodů.
Branislav Konrád
Velký podíl na výborných výkonech třetí Olomouce má brankář Branislav Konrád. O jeho skvělé formě svědčí i fakt, že během 7. odehraných kol Fantasy extraligy získal rovných 90 Fantasy bodů. Jeho průměr inkasovaných gólů na jeden zápas je 1.58 branek a úspěšnost zákroků 93.64%. K tomu všemu přidal i dvě čistá konta, pokud přemýšlíte, koho postavíte do brány, určitě bystě měli Konráda do vašich úvah zařadit.
Jakub Jeřábek
Opora plzeňské zadní řady. Tak se by se jednou větou dal charakterizovat Jakub Jeřábek. Plzeňský bek je nejproduktivnějším obráncem v soutěži. Drží si na obránce skvělý průměr jednoho bodu na zápas. Svých dosavadních 14 rozdělil mezi 3 branky a 11 asistencí. To, jak je pro Plzeň důležitým obráncem, ukazuje i 11 pozitivních bodů.
Viktor Hübl
Nejoblíbenější hráč soutěže, který připsal body 59% Fantasy hráčům. Není se co divit, Hübl je jedním z mála hráčů úřadujícího mistra, který nechává vzpomenout na své výkony z loňské sezóny. Hübl stráví na ledě v průměru přes 19 minut za zápas. Pořádná porce času na to, aby nějaké ty bodíky do tabulky produktivity sesbíral. A to se mu také daří, se 14ti body za 12 gólů a 2 asistence je nejproduktivnějším hráčem Litvínova.
Jaroslav Hlinka
Při skládání sestavy byste určitě neměli zapomenout ani na Jaroslava Hlinku. I když mu je už 38 let, patří k hlavním tahounům Sparty. Na svém kontě má jen o jeden bod méně než Daniel Přibyl. Malou kaňkou na statistice Jaroslava Hlinky je negativní bilance strávená na ledě, které má hodnotu -2.

Reklama

Související témata: