Hlavní obsah

Hokejisty Vsetína péruje ruský specialista

Hokejisty Vsetína má probudit k životu ruský kondiční specialista Alexandr Trošan. Nového pomocníka trenérům posledního celku extraligy přidělil zástupce ruského majitele klubu ze společnosti Atlantik. Trošan na doporučení vlastníka k týmu nastoupil v reprezentační přestávce a podílel se na fyzické přípravě.

Foto: HC Vsetín - Marek Netolička

Trenér Vsetína Břetislav Kopřiva (vlevo).

Článek

"Chodil s námi do posilovny a tělocvičny a vlastně celkově pomáhá s kondiční stránkou," prohlásil trenér Vsetína Břetislav Kopřiva. Posila trenérského štábu zatím na Valašsku vypomáhá jen krátkodobě, jeho dalším působením u nejslabšího mužstva extraligy se mají funkcionáři zabývat v závěru týdne.

První etapa Trošanovy mise skončí ve středu. Ruský asistent odletí zpátky do Moskvy a bude čekat na další rozhodnutí majitelů klubu. "Bude asi záležet na dohodě a jednání. Ale to je věc funkcionářů, do které my trenéři moc nevidíme," podotkl Kopřiva.

Trošan ve vsetínské kabině alespoň dočasně nahradil krajana Antona Ponomarjova. Mladý obránce v přestávce extraligy dostal povolení ke krátké návštěvě domova, ale kvůli vízům má problém s návratem. Úterní zápas Valachů se Znojmem proto vynechá.

Reklama

Související témata: