Hlavní obsah

FANTASY: Němec přispěl k demolici Hradce! Naváže na svůj výkon i v dalších zápasech?

Kapitánem našeho Fantasy týmu pro 12. kolo Fantasy extraligy, které zahájí v pátek od 17:00 zápas mezi Třincem a Spartou, jsme zvolili Vojtěcha Němce. Brno rozdrtilo v posledním zápase Hradec Králové 5:1, právě Němec přispěl k vítězství Komety gólem a dvěma asistencemi. Dvě branky dal jeho spoluhráč Leoš Čermák. Nad kterými dalšími hráči byste měli uvažovat při sestavování Fantasy týmu?

Naši svatyni bude hájit Marek Čiliak

Článek

Jan Buchtele a Michal Čajkovský

Sparta zvítězila třikrát v řadě. V posledním duelu si připsala velmi cenný skalp Indiánů z Plzně. V dramatickém souboji zvítězila 4:2. Pražský celek se momentálně nachází s 39 body na 4. místě. Pro nadcházející kolo Fantasy extraligy jsme se rozhodli do našeho týmu z kádru Sparty zařadit Jana Buchteleho a Michala Čajkovského.

Buchtele je po Jaroslavu Hlinkovi druhým nejproduktivnějším hráčem Sparty. Během 17 utkání, ve kterých nastoupil, nasbíral 19 bodů. Michal Čajkovský nejenže vládne statistikám sparťanských obránců, ale zároveň je čtvrtým nejproduktivnějším zadákem extraligy. Hokejisté Sparty zavítají v pátek na led trápícího se Třince a v neděli hostí na svém ledě nevýrazné Pardubice.

Lukáš Krenželok a Martin Ševc

Bilí Tygři si po porážkách na Spartě a v Chomutově spravili chuť proti Pardubicím. Vyhráli pouze o jeden gól, ale na Brandona Maxwella vyslali rekordních 62 střel. Brankář Dynama propustil za svá záda dvě z nich.

Liberec dosud vyhrál 15 z 21 zápasů z toho třikrát v prodloužení a vede celou extraligu. Velký podíl na tom, že se Tygři uvelebili na špičce tabulky má i Lukáš Krenželok a Martin Ševc.

Krenželok je se 17 body třetím nejproduktivnějším hráčem Liberce za Michaelem Řepíkem, na kterého mu chybí získat jeden bod a v tabulce pravdy má úctyhodných 11 bodů. Obránce Martin Ševc nasbíral rovných 10 bodů za 3 góly a 7 asistencí.

Jakub Lev

Plzeň se sice stále nachází na druhém místě, ale v poslední době se mírně trápí. Západočeši, po třech výhrách v řadě, prohráli na nájezdy proti Hradci a v posledním zápase se Spartou. Dva góly dokázal v zápase vsítit Jakub Lev. Naváže na svůj výkon i proti Mladé Boleslavi a Třinci?

Reklama

  7 : 2 Kladno - Vsetín 7 : 2 dohráno
20240418T18 : 00:00+0200
Kladno vs. Vsetín
Kladno vs. Vsetín
Kladno
Vsetín