Hlavní obsah

Kometa nepustila Boleslav na druhé místo. Pardubice ovládly souboj chudých

škv, vapSport.cz
Aktualizováno

Dvě dohrávky měla dnes na programu Tipsport extraliga. V souboji bodově chudých celků pohybujících se mimo elitní desítku prohrál Zlín s pardubickými hokejisty 1:3 a zůstal v tabulce předposlední, Východočeši jsou jedenáctí. Rozjetá Mladá Boleslav podlehla v Brně 0:3 a nevyužila možnost poskočit na druhou příčku za vedoucí Liberec případnou výhrou v základní hrací době.

Foto: Dalibor Glück, ČTK

Souboj Petra Holíka (vlevo) ze Zlína a s pardubickým Tomášem Rolinkem.

Článek
Fotogalerie

Zlín sice v pátek zdolal Hradec Králové a připsal si vůbec první vítězství v sezóně v domácím prostředí. Ale trápení není u konce... Dnes svěřenci Rostislava Vlacha hostili Pardubice, které třikrát za sebou přehráli výsledkem 3:2. Východočeši ale utnuli aktuální šňůru tří porážek. Po první třetině vedli 2:0. Domácí korigovali, ale Rolinek pečetil bodový zisk do prázdné brány.

Rozjetá Mladá Boleslav vyhrála pětkrát v řadě, ale dnes její série skončila. Před Spartu a Plzeň na druhé místo se tak nedostala. Brno potvrdilo, že se mu doma daří, uspělo tam v šestém z posledních sedmi duelů, byť se dnes muselo obejít bez své gólmanské jedničky Marka Čiliaka, který utrpěl bolestivý zásah pukem. V brance se objevil Martin Falter, který zlikvidoval všech 22 střel soupeře.

Hokejová Tipsport extraliga:
Dohrávka 6. kola:
Zlín - Pardubice 1:3
Branky: 44. Bukarts - 8. Gregorc, 17. Ščotka, 60. Rolinek
Dohrávka 24. kola:
Brno - Mladá Boleslav 3:0
Branky: 26. a 35. Dočekal, 8. J. Káňa II

Reklama

Související témata: