Hlavní obsah

FANTASY: Brno ukončilo vítěznou sérii Mladé Boleslavi! Produktivitu extraligy vede Červenka

Šnůru pěti vítězství v řadě Mladé Boleslavi ukončili v úterý hokejisté Brna. Kometa zvítězila 3:0. Moravané opět potvrdili, že se jim daří na domácím ledě. Vyhráli na něm šest z posledních sedmi duelů. Z řad Brna jsme vybrali do našeho Fantasy týmu obránce Jozefa Kováčika a útočníka Jana Hrušku. Které další hráče byste neměli při skládání týmu vynechat?

Červenka se prezentuje velmi dobrými výkony.

Článek

Roman Červenka

Hráči Chomutova jsou ve výborné formě. Píráti bodovali v osmi utkáních v řadě. V posledním duelu porazili Hradec Králové, který prohrál čtyři zápasy za sebou. Špatnou sérii Mountfieldu neustál trenér Peter Draisaitl. Představenstvo klubu jej odvolalo z pozice hlavního trenéra a na jeho místo jmenovalo Vladimíra Kýhose.

Velký podíl na výborných výkonech týmu Vladimíra Růžičky má Roman Červenka. Český reprezentant vede s 28 body tabulku produktivity extraligy. Chomutov má před sebou těžké soupeře. V pátek se střetne se Spartou a v neděli cestuje do Plzně.

Dominik Kubalík

Druhým nejproduktivnějším hráčem extraligy je Dominik Kubalík. Plzeňský snajpr je rovněž nejlepším střelcem. Dosud vsítil 15 branek. O jeden gól méně vstřelil Viktor Hübl z Litvínova.

Západočeši zvítězili v posledním utkání na nájezdy nad Třincem, ukončili tak sérii tří porážek v řadě a upevnili si druhé místo v tabulce. Kubalík přispěl k vítězství nad Oceláři gólem a asistencí. Indiáni zavítají v pátek na led předposledního Zlína a v neděli je čeká v Plzni zajímavý duel s Chomutovem.

Stanislav Balán

Vítkovice vyhrály tři utkání v řadě. V nedělním zápase zvítězily v moravském derby nad Olomoucí 4:0. Jejich brankář Daniel Dolejš vychytal třetí nulu v letošní sezóně.

Nejproduktivnějším hráčem Vítkovic je Stanislav Balán. Devětadvacetiletý útočník má na svém kontě 16 bodů, které rozdělil rovnoměrně mezi 8 gólů a 8 asistencí a bodově se tak dotáhl na bývalého lídra Slezanů Rostislava Olesze. Vítkovice sehrají v tomto kole Fantasy tři zápasy. Proti prvnímu Liberci, poslednímu Litvínovu a čtvrté Mladé Boleslavi.

Reklama