Hlavní obsah

FANTASY: Liberec vyhrál deset zápasů v řadě! Nejproduktivnějším hráčem Bílých Tygrů je Krenželok

fantasy

Bílí Tygři trhají vše, co jim stojí v cestě. Hokejisté Liberce vyhráli již deset utkání v řadě. Nejproduktivnějším hráčem Severočechů je Lukáš Krenželok. Dvaatřicetiletý útočník nasbíral ve 30 zápasech 27 bodů za 11 gólů a 16 asistencí. Čtvrtého nejproduktivnější hráče extraligy jsme zařadili do našeho doporučeného týmu i pro 17. kolo Fantasy, které začne díky oslavám nového roku neobvykle až v neděli 3.1. a skončí ve středu 6.1.

Sparta a Zlín odehrají v 17. Fantasy kole 2 zápasy.

Článek

Jan Buchtele

Hokejisté Sparty opět potvrdili, že Litvínov je jejich Nemesis. Pražský celek prohrál s Vervou počtvrté v řadě a poprvé od reprezentační pauzy nedokázal bodovat. Díky tomu, že Hradec dokázal porazit Brno, propadla se Sparta na čtvrtou příčku právě za Východočechy.

Sparta a Zlín jsou jedinými kluby, které sehrají v rámci 17. kola Fantasy extraligy dva zápasy. Spartu čeká v neděli na domácím ledě těžký souboj s rozjetým Libercem a ve středu se střetne právě se Zlínem. Nejproduktivnějším hráčem Sparty je Daniel Přibyl. Talentovaný útočník odehrál 23 utkání, ve kterých nasbíral stejný počet bodů za 9 gólů a 14 asistencí. O dva body méně získal jeho spoluhráč Jan Buchtele.

Nejproduktivnějšími obránci Sparty jsou Michal Čajkovský a Juraj Mikuš. Oba zadáci nasbírali14 bodů.

Petr Holík a Oldřich Kotvan

Zlín zvítězil v posledním utkání nad Pardubicemi a posunul se v tabulce na 10. místo. Berani tak vyhráli na stadionu Luďka Čajky čtvrtý zápas v řadě. Jak již bylo zmíněno výše, Zlín je spolu se Spartou jediným týmem, který sehraje v rámci 17. kolo Fantasy extraligy dvě utkání.

V neděli přivítá Zlín na domácím ledě Olomouc a ve středu cestuje do Prahy. Nejproduktivnějším hráčem Moravanů je Petr Holík. Drobný útočník nasbíral v 31 zápasech 21 bodů, a to především díky 17 asistencím. Mezi obránci Beranů vyčnívá s 11 body Oldřich Kotvan.

Reklama

Související témata: