Hlavní obsah

FANTASY: Nejproduktivnějším hráčem Colorada je Nathan MacKinnon! V posledním utkání vstřelil hattrick

Nathan MacKinnon se v průběhu prosince střelecky trápil, avšak v posledním zápase, ve kterém Laviny smetly Žraloky 6:3, pálil ostrými. Dvacetiletý útočník vstřelil proti Sharks tři góly a pomohl Coloradu zvítězit v San Jose poprvé po třinácti porážkách. Jedničku draftu 2013 jsme vybrali do našeho doporučeného Fantasy týmu pro 13. kolo, které bude zahájeno přesně na Nový rok.

Kapitánem našeho výběru je Matt Duchene.

Článek

Matt Duchene a Tyson Barrie

Colorado Avalanche se momentálně nachází na 7. místě Západní konference. Stejný počet bodů, a to 38, má i San Jose. Avšak Žraloci odehráli o jeden zápas méně. Přestože je ještě brzy, zdá se, že Laviny budou do poslední chvíle bojovat o poslední postupová místa do playoff.

Bývalý tým Milana Hejduka se spoléhá včetně Nathana MacKinnona především na výkony Matta Duchena a Tysona Barrieho. Duchene vstřelil ve 37 zápasech 17 gólů a pohybuje se na hraně první desítky nejlepších střelců NHL. Barrie je s 23 body nejproduktivnějším obráncem Colorada. Pouze o 3 body méně nasbíral Francois Beauchemin.

Laviny sehrají v rámci 13. kola Fantasy NHL čtyři utkání a všechna na domácím ledě. Colorado čeká souboj se St. Louis, Los Angeles, Calgary a Chicagem.

Vladimir Tarasenko a Kevin Shattenkirk

Hokejisté St. Louis vyhráli šest z posledních osmi utkání. V posledním utkání zvítězili v prodloužení nad Nashvillem. Blues potvrdili, že na Predátory umí, porazili je již potřetí v letošní sezóně.

Blues okupují druhé místo Západní konference. Na vedoucí Dallas ztrácejí sedm bodů. Největší hvězda St. Louis Vladimir Tarasenko dokázal bodovat v osmi utkáních v řadě, ale z posledních dvou duelů vyšel bodově naprázdno. V případě hokejové superstar se dá předpokládat, že se jedná pouze o krátký výpadek. Tarasenko je spolu s Patrikem Kanem druhým nejlepším střelcem NHL. O jeden gól více než zmíněná dvojice vstřelil Jamie Benn.

Nejproduktivnějším obráncem Blues je s velkým náskokem Kevin Shattenkirk, který nasbíral ve 29 zápasech 23 bodů. Blues sehrají podobně jako Colorado v rámci 13. kola Fantasy čtyři duely, a to domácí souboje s Ottawou a Minnesotou a zavítají na led Colorada a Toronta.

Reklama