Hlavní obsah

FANTASY: Červenka vede s luxusním náskokem produktivitu extraligy. Věříme i Kubalíkovi

Hokejový Chomutov sice prohrál tři zápasy v řadě, ale to nic nezměnilo na tom, že Roman Červenka vládne tabulce produktivity extraligy. Lídr Pirátů nasbíral ve 34 utkáních 44 bodů za 15 gólů a 29 asistencí. Na druhého Dominika Kubalíka má náskok 11 bodů. Červenka si našel své místo v našem Fantasy týmu pro 20. kolo Fantasy extraligy.

Roli kapitána svěřujeme Kubalíkovi.

Článek

Dominik Kubalík

Dominik Kubalík je druhým nejproduktivnějším hráčem extraligy za fenomenálním Červenkou. Teprve dvacetiletý hokejista nasbíral ve 36 utkáních 33 bodů za 22 gólů a 11 asistencí.

Plzeň se drží na třetím místě před dotírajícím Hradcem Králové a Boleslaví. Západočeši jsou v poslední době v menším útlumu. Po vítězství nad Spartou podehli 1:3 Boleslavi a Třinci. Svěřence Michala Straky čeká v pátek souboj na domácím ledě se Zlínem. V neděli se představí v Chomutově a v úterý cestují do předposledních Karlových Varů.

Adam Courchaine

Hokejisté Hradce vyhráli dvě utkání v řadě, a to nad Boleslaví a Zlínem. Mountfield se pohybuje na předních příčkách tabulky. Velký podíl na výborných výsledcích Hradce má trojice Jaroslav Bednář, Brian Ihnacak a Adam Courchaine, kterou ze zadních řad doplňuje Karel Pilař.

Courchaine odehrál 33 utkání, ve kterých dal 14 gólů a na 12 přihrál. Velkou výhodou hokejisty kanadské národnosti je jeho slušnost. Na svém kontě má pouze 6 trestných minut.

Michal Čajkovský a Robert Sabolič

Sparta vytlačila z druhého místa tabulky Plzeň a získala na ni náskok sedmi bodů. Pražané vyhráli tři utkání v řadě. V posledním zápase zhasli brněnskou Kometu devíti góly.

Robert Sabolič se proti Brnu prezentoval dvěma góly a byl vyhlášen nejlepším hráčem utkání pražského celku. Ve skvělé formě hraje obránce Michal Čajkovský. Sparťanský bek je s 10 góly nejlepším střelcem mezi všemi obránci. O tři góly méně vsítili Pirát Jan Rutta a litvínovský Karel Kubát.

Reklama

Související témata: