Hlavní obsah

Kacetl, Vydarený a Courchaine pokračují v Hradci Králové

Hradec Králové

Vedení extraligového Hradce Králové se dohodlo na prodloužení smluv s trojicí hokejistů, kteří patří mezi klíčové hráče Mountfieldu. Dres Východočechů budou i nadále oblékat brankářská jednička Ondřej Kacetl, obránce a kapitán mužstva René Vydarený a kanadský útočník Adam Courchaine. Klub o tom informoval na svých oficiálních internetových stránkách.

Foto: David Taneček, ČTK

Útočník Hradce Adam Courchaine oslavuje vstřelenou branku proti Zlínu.

Článek

Kacetl podepsal smlouvu na dva roky s následnou opcí, Vydarený a Courchaine na dva roky. "Postupně pracujeme na tvorbě nového týmu na další sezóny, proto jsem rád, že se nám prozatím podařilo podepsat toto trio hráčů. Jejich přínos pro tým je nezpochybnitelný a je příjemné, že chtějí spojit další hokejové roky s naším týmem," uvedl generální manažer Aleš Kmoníček.

Pětadvacetiletý Kacetl působí v Hradci Králové třetí rok a v aktuální sezóně se posunul na post brankářské jedničky týmu.

O devět let starší Vydarený přišel na východ Čech při stěhování klubu z Českých Budějovic a v této sezóně se stal kapitánem týmu. Jedenatřicetiletý Courchaine působí v Evropě už od roku 2006, do Hradce přišel před sezónou ze Švýcarska a aktuálně se s 14 góly dělí o pozici nejlepšího střelce mužstva.

Reklama